Cupa Romaniei

Pavel Badea pune presiune pe jucători înainte de finala Cupei: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 mai 2021

Astra și CS Universitatea Craiova joacă de la ora 20:30 în finala Cupei României, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. 

  • Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1.

Partida poate reprezenta salvarea sezonului pentru cele două echipe, după ce oltenii au ratat câștigarea titlului, iar giurgiuvenii au retrogradat.

VIDEO Pavel Badea: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

>

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre duelul de la Ploiești și a explicat că prezența fanilor va fi un factor decisiv în stabilirea câștigătoarei. În plus, fostul fotbalist susține că echipa din Liga 1 este cea care are palmaresul Științei. 

„Statutul de favorit te încarcă, ai foarte multă responsabilitate. Sper ca jucătorii să treacă peste această responsabilitate, peste acest statut de favoriți, şi să câștige Cupa. Pentru că altfel va fi un sezon pierdut pentru Universitatea. 

În Liga 1 ne aflăm mult sub ceea ce ne dorim, aşa că acum Cupa este ultima variantă de a salva acest sezon. Sper să câştige Cupa, altfel ar fi trist pentru noi. Sper ca jucătorii să dea dovadă de mult mai multă determinare şi implicare decât în ultimele meciuri.

Prezenţa spectatorilor va fi o presiune în plus. Să joci cu spectatori, după un an, creează un spirit de competiţie mai mare decât până acum. Aici se va vedea valoarea şi spiritul de luptă al celor două echipe. Aici cred că se va face diferenţa. Echipa care se va adapta mai bine la prezenţa publicului va fi cea care va câştiga”, a spus Pavel Badea.

 Palmaresul este al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, care aparține de Ministerul Educației și în timpul căruia s-au făcut marile performanțe. Există un contract de asociere între CS Universitatea Craiova, Primărie și clubul din Liga 1
– Pavel Badea

Citește mai multe știri despre Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.