Liga 1

Fanii lui FCSB reacționează dur: „Un alt transfer reușit de MM Stoica! E de râsul plânsul. Noi voiam să-l convingem pe Oli”

Fanii nu-l vor pe Dinu Todoran la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 May 2021

Dinu Todoran (42 de ani) este noul antrenor de la FCSB, după anunțul făcut în această seară de Gigi Becali.

Deși nu se afla inițial pe lista patronului FCSB, Dinu Todoran a fost ales de omul de afaceri, când a aflat că aceasta se afla la biserică în momentul în care a fost căutat de Mihai Stoica pentru a lucra la Academia FCSB.

Fanii nu-l vor pe Dinu Todoran la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galerie FCSB, a comentat decizia lui Gigi Becali, spunând că nu este de acord cu ea. Mai mult, suporterii susțin că erau gata să-l convingă pe Cosmin Olăroiu să revină la echipa roș-albastră.

„Ce să mai comentăm? O să facem cea mai mare performanță din istoria Stelei... Ăsta e un alt transfer reușit de MM Stoica. Ce naiba mai e de zis?!

A venit Dinu Todoran... E de râsul plânsul ce se întâmpla la noi! Eu cu băieții ne deciseserăm să îl sunăm pe Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) ca să îl convingem să vină și să ne ajute la Steaua, iar în seara asta am auzit marea bombă, Dinu Todoran.

Suporterii m-au sunat să mă întrebe dacă e adevărat. Nimeni nu credea așa ceva. Nu mai am cuvinte. Râd singur și vreau să îmi revin”, a spus Gheorghe Mustață pentru Prosport.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Contează antrenorul din acte la FCSB?

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.