Liga 1

„Todoran, dacă vrei respect, înfruntă-l pe Gigi! Dacă nu, vei rămâne mic” » Mesaj direct primit de noul antrenor de la FCSB

Dinu Todoran e sfătuit să arate atitudine în relația cu Gigi Becali la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 May 2021

Marin „Magiun” Barbu (62 de ani) a comentat decizia surpinzătoare luată de Gigi Becali, care l-a numit pe Dinu Todoran antrenor la FCSB.

Fostul antrenor a l-a avut elev pe Todoran la Petrolul și i-a transmis fostului mijlocaș că trebuie să-l înfrunte pe Gigi Becali pentru a-și câștiga respectul în meseria de antrenor.

Marin Barbu, mesaj după numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „Gigi își ia antrenor ascultător”

„Trăim într-o lume în care facem ce vrem cu banii și cu proprietățile noastre. Gigi e băiat deștept și își ia un antrenor începător și ascultător. Să știți că cei mai mulți patroni se bagă la echipă, dar o fac discret. Gigi o face agresiv și pe față.

Toți antrenorii mici care au plecat de la Gigi nu au mai prins nici echipe de „B”. În meseria de antrenor se urcă pe scară, gradat și cu multă trudă. Dacă urci cu liftul, e posibil să îți rupi gâtul. Dacă se rupe scara, te rănești un pic și se repară.

Todoran, dacă vrei să ai respectul jucătorilor și al lumii fotbalistice, înfruntă-l pe Gigi. Dacă nu, vei rămâne mic. Mult noroc și curaj”, a fost mesajul lui Marin Barbu, postat pe contul său de Facebook.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 21 mai » Contează antrenorul din acte la FCSB?

>

Citește mai multe știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.