Stranieri

Marius Șumudică știe unde vrea să antreneze: „Am refuzat FCSB pentru că mintea mea este acolo! Să nu uitați asta”

Marius Șumudică (50 de ani) ar vrea să revină în Turcia, la Kayserispor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 mai 2021

Marius Șumudică (50 de ani) ar vrea să revină în Turcia, la Kayserispor. Acolo l-ar aștepta 2 români, portarul Silviu Lung Jr. (31 de ani) și atacantul Denis Alibec (30 de ani). 

Marius Șumudică a fost aproape de FCSB. S-a răzgândit chiar înainte de semnarea contractului. Printre motive se numără și discuțiile pe care antrenorul le poartă în afara țării. Șumi ar prefera Turcia, mai precis Kayserispor, club pe care l-a mai condus în sezonul 2017/2018.

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Kayserispor

„Vreau să îi salut pe toți fanii din Turcia, pe toți fanii mei. Știu că sunt plăcut de mulți oameni, dar sunt și urât de mulți. Acesta este caracterul meu, mă lupt mereu pentru clubul meu. Despre Kayseri... este prima echipa care m-a adus în Turcia. Este echipa din inima mea, nu uitați asta vreodată. 

Vreau să spun ceva pentru fanii lui Kayseri. Acum îl respect pe antrenorul lor, deoarece are contract cu ei, lucrează acolo. Sunt un antrenor liber, am câteva oferte, am refuzat unele oferte, chiar și ieri am refuzat FCSB, una dintre cele mai bune echipe din România, din cauză că mintea mea este la Turcia”, a spus Șumudică, potrivit sport.ro.

Kayserispor, devoratoare de antrenori

Marius Șumudică s-a despărțit de Kayserispor în luna mai a anului 2018. Din acel moment, clubul a mai fost condus de 11 antrenori. Niciunul nu a rezistat mai mult de 30 de partide. Printre ei s-a numărat și Dan Petrescu. În acest moment, managerul formației este turcul Yalcin Kosukavak, instalat în aprilie 2021, care mai are contract un an.

VIDEO Gigi Becali, detalii de la discuțiile cu Marius Șumudică

>

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.