Cupa Romaniei

Federația, compromis cu fanii olteni! Ce s-a întâmplat înaintea finalei Cupei

Fanii olteni refuză să asiste la finala Cupei României, Astra - CS Universitatea Craiova, dacă organizatorii nu permit punerea în scenă a unei scenografii.

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 22 mai 2021

Fanii olteni au refuzat să asiste la finala Cupei României, Astra - CS Universitatea Craiova, dacă organizatorii nu permiteau punerea în scenă a unei scenografii. Ulterior, problema s-a rezolvat și au intrat cu tot cu afișe și bannere

UPDATE 19:50 » FRF, compromis cu fanii olteni

Organizatorii finalei Cupei României au permis, după lungi negocieri, accesul fanilor cu materialele necesare scenografiei. 

Știrea ințială: Fanii olteni refuză finala Cupei României

Fanii olteni nu sunt de acord cu protocolul exprimat clar de FRF înaintea finalei dintre Astra și CS Universitatea Craiova. Ajunși la arena „llie Oană” în jurul orei 18:30, cu mai multe autocare, suporterii refuză să intre pe stadion, dacă oficialii nu le permit introducerea materialelor pregătite. E vorba de o întreagă scenografie. Ultrașii și-au vărsat furia asupra Federației și a președintelui Răzvan Burleanu. 

Protocolul FRF interzice scenografiile la finala Cupei

Arena „Ilie Oană” va putea găzdui fani la finala Cupei, fără să depășească 25% din capacitate. Ca acest lucru să se întâmple fără a pune în pericol sănătatea spectatorilor, Federația a elaborat un protocol amplu. La unul dintre puncte se menționează că scenografiile nu sunt permise!

+9 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Să nu introducă în incinta Stadionului „Ilie Oană” niciun fel de inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile celor două finaliste arborate pe suport din material plastic; Nu sunt acceptate bannerele de dimensiuni mari care obturează vizibilitatea.
- Protocol FRF

VIDEO Fanii Craiovei și-au vărsat furia pe Răzvan Burleanu

>

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.