Liga 2

Căpitanul celor de la CSA Steaua nu l-a uitat pe Gigi Becali: „I-am spus că cine aleargă după 3 iepuri nu prinde niciunul!

+33 Foto
Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul „militarilor”, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 22 mai 2021

CSA Steaua a învins-o pe CS Afumați, scor 2-0, în turul barajului pentru promovarea în Liga 2. Returul se joacă sâmbătă, 29 mai. Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul „militarilor”, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. 

„S-au văzut multe în fotbal, dar suntem foarte motivați. Trebuie să rămânem la fel de concentrați, nu trebuie să intrăm relaxați. Ar fi o foarte mare greșeală. Cunoscând echipa, băieții, sunt sigur că totul va fi bine. 

Astăzi, fanii ne-au dat energia necesară, îi simți alături de tine și primești o adrenalină din partea lor. E frumos să visezi, dar când am venit acum doi ani aici am avut obiectivul de a ajunge în Liga 2. Ne bucurăm că nu am dezamăgit oamenii”, a spus Valentin Bărbulescu. 

CSA Steaua - CS Afumați. Bărbulescu, pentru Gigi Becali

„La meciul retur cu FCSB 2, din prima etapă, i-am spus [lui Gigi Becali] că atunci când alergi după 3 iepuri (n.r. Cupă, Liga 1 și Liga 2) nu prinzi niciunul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut dreptate. 

Nu simpatizez nici CFR, nici FCSB. Am fost echidistant, nu mă interesează. Ați văzut ce tensiuni sunt acolo, la FCSB. 

Noi așteptăm cât mai mulți fani lângă noi. Cred că toată lumea va veni lângă noi, în Liga 2. Ne vom lua de gât cu oricine”, a mai spus Bărbulescu. 

"Sunt supărat că nu am dat și al treilea gol, stăteam mai liniștiți. Nu s-a jucat calificarea, e un retur foarte greu. Trebuie să fim atenți în continuare, șansele sunt 50-50. 

Am trăit foarte intens meciul, presiunea e mare, îmi doresc foarte mult această promovare. S-a văzut și cu FCSB 2, mă așteptam să întoarcă rezultatul, Afumați e echipă experimentată, cu jucători care țin de minge, nu le e frică de joc. 

Îmi place aici, pentru că sunt lăsat să-mi fac munca, am luat un proiect de la început și acum sunt aproape să-l duc până la capăt, nu am trecut încă linia de sosire. 

Presiunea e și mai mare cu fanii alături, le mulțumim, acum vreau să-i țin pe jucători cu picioarele pe pământ"

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Ultrașii steliști, spectacol la CSA - CS Afumați

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.