Campionate

Așa arată PASIUNEA! Imagini memorabile cu Luis Suarez, după ce i-a adus titlul lui Atletico: „Știu că Messi se va bucura pentru mine”

+14 Foto
Atletico Madrid a învins-o pe Valladoli, scor 2-1, și a devenit campioana Spaniei pentru a 11-a oară! Luis Suarez (34 de ani) a fost golgeterul trupei lui Simeone și a oferit imagin extrem de emoționante.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 May 2021

Atletico Madrid a învins-o pe Valladolid, scor 2-1, și a devenit campioana Spaniei pentru a 11-a oară! Luis Suarez (34 de ani) a fost golgeterul trupei lui Simeone și a oferit imagini extrem de emoționante. 

Luis Suarez a demonstrat că mai are multe de dat fotbalului. Îndepărtat pe ușa din dos de la Barcelona, vârful uruguayan a contribuit cu 21 de reușite la titlul cucerit de Atletico. 

Imediat după finalul meciului cu Valladolid, în care a marcat golul de titlu, Suarez și-a sunat familia și a izbucnit în lacrimi, chiar pe gazon. Imagini grăitoare despre pasiunea cu care trăiește acest fenomen. 

32de meciuri, 21 de goluri, 3 pase de gol are Suarez la Atletico. Ultimele sale 16 goluri i-au adus 21 de puncte campioanei

Luis Suarez: „Știu că Messi se va bucura pentru mine”

„Le sunt tare recunoscător celor de la Atletico! La Barcelona nu am fost apreciat, m-au subestimat. Atletico mi-a deschis porțile și mi-a dat o șansă. Mereu voi fi recunoscător acestui club pentru încredere. 

Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a spus Suarez, după titlul cucerit cu Atletico. 

  • Atletico, Real Madrid, Barcelona și Sevilla vor juca în Ligă
  • Real Sociedad și Betis merg în Europa League
  • Villarreal în Conference League, dar poate ajunge în Ligă dacă va câștiga finala Europa League
  • Huesca, Valladolid și Eibar sunt echipele retrogradate
  • Rezultatele complete ale ultimei etape din La Liga 

FOTO Imagini spectaculoase de la meciul de titlu din La Liga

+14 Foto
Valladolid - Atletico Madrid 1-2

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.