Cupa Romaniei

Astra se dezintegrează! Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea, în frunte cu Dani Coman: „A fost ultimul meci”

+46 Foto
Astra a pierdut finala Cupei României în fața Craiovei, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), și este la un pas de dezintegrare.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  sâmbătă, 22 mai 2021

Astra a pierdut finala Cupei României în fața Craiovei, scor 2-3 (1-1 în timpul regulamentar), și este la un pas de dezintegrare. Președintele Dani Coman, directorul sportiv Bogdan Mara și antrenorul Ionuț Badea și-au anunțat plecarea. 

Imediat după eșecul din final Cupei României, Dani Coman a mers în vestiar și i-a anunțat pe jucători că nu va mai continua la Astra. Fostul președinte al giurgiuvenilor nu a luat o hotărâre în privința viitoarei destinații. 

Dani Coman pleacă de la Astra

„Astra încă reprezintă un nume în România. Sunt ferm convins că ne-am fi putut califica în play-off. Astra e ținută în viață pentru Vlad, copilul domnului Niculae. 

Jucătorilor le-am transmis că a fost ultimul meu meci. Decizia era luată mai demult, dar, din respect pentru jucători și domnul Niculae, am decis ca, indiferent de situație, să merg până la final”, a spus Dani Coman, ex-președinte Astra, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Dezertare în masă de la Astra! Bogdan Mara: „Eu termin contractul”

>

Directorul sportiv Bogdan Mara și antrenorul Ionuț Badea au anunțat, la rândul lor, că vor părăsi echipa imediat după finala pierdut cu Craiova. 

„Băieții merită felicitați pentru atitudine. Astra nu e o echipă de Liga 2. Doar că au fost alte probleme în ultima perioadă care au afectat echipa. E un deznodământ trist. Lucrurile grave ar fi rămas oricum, și dacă am fi câștigat. Era doar o tresărire de orgoliu. Nu știu ce se va întâmpla, domnul Niculae va decide. E păcat că s-a ajuns aici. În condiții normale, Astra lupta pentru play-off. 

Eu am terminat contractul aici. Dani Coman a anunțat că e ultimul lui meci ca președinte. Cred că i-a ajuns și lui. Dacă el nu era, Astra era desființată de mult timp. A făcut tot posibilul să se ajungă măcar la final de campionat”, a spus și Bogdan Mara, ex-director sportiv Astra.

Nu, e o situaţie pe care nu o duc mai departe. Am acceptat pentru Dani Coman, pentru Petre Buduru, dar am făcut-o pentru ei, pentru perspectiva de a salva echipa şi pentru a câştiga Cupa. Dar acum e închis. Dacă ar fi fost garanţii, situaţii stabile, atunci puteam discuta, dar altfel nu cred
- Ionuț Badea, ex-antrenor Astra

FOTO Imagini impresionante din Astra - Craiova, finala Cupei României

+46 Foto
FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre finala Cupei României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.