Liga 1

Numirea lui Todoran la FCSB, ironizată de Gabi Balint: „FRF va impune o nouă regulă. Trebuie să fii dus la biserică înainte” » Gigi Becali, luat la rost

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 mai 2021

Gabi Balint a comentat ironic decizia lui Gigi Becali de a-l numi pe Dinu Todoran (42 de ani) antrenor la FCSB. 

Fostul internațional s-a amuzat pe seama faptului că Becali l-a ales pe Todoran după ce a aflat că aceasta era în biserică atunci când a fost sunat de MM Stoica și a declarat că nu înțelege strategia patronului de la FCSB.

Gabi Balint, ironic dupa numirea lui Todoran la FCSB: „Pentru licența PRO trebuie să fii dus la biserică înainte”

„Am înțeles că Federația va impune o nouă regulă. Pentru absolvirea licenței PRO trebuie să fii dus la biserică înainte. Ce să mai... E același scenariu. Păi, Șumudică a și declarat că el face echipa după ce îi spune patronul. 

Șumi știa de la început că nu o să meargă. Dică la fel. Adică știm cum a plecat de acolo. Ce îi mai trebuia? El e bine la FRF, e antrenor secund, o ia ușor, treptat.

Ce se întâmplă acolo e unic în lume! Să nu-ți dorești performanță?! Să nu aduci antrenori cu experiență, care îți aduc și bani mai mulți?! Când ai performanță, valorează mai mult și jucătorii, câștigi bani mai mulți din cupele europene. Dar, în fine, nu ai ce să discuți cu omul. Sunt banii lui”,  a spus Balint, potrivit digisport.ro.

Dinu Todoran, o victorie în Liga 1

În Liga 1, la FC Voluntari, Todoran a avut două mandate: 3 meciuri în sezonul 2016-2017 și 10 în sezonul 2018-2019. Mai are și trei partide în Cupa României. 

Cu el pe bancă, ilfovenii au obținut o singură victorie în Liga 1, 4-0 contra Concordiei Chiajna, pe 19 octombrie 2018. În rest, Todoran a mai avut 6 egaluri și 6 înfrângeri. 

 Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese. Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău
- Gigi Becali, vineri, la emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO DEZBATEREA ZILEI» Contează antrenorul din acte la FCSB?

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.