Tenis

Federer l-a făcut KO pe Monfils » Svitolina a filmat momentul și l-a postat pe internet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 mai 2021

Elvețianul Roger Federer (39 de ani) a revenit în circuit după pauza suferită din cauza accidentării și se distrează pe cinste în timpul liber.

La un antrenament, Federer (8 ATP) a oferit faza zilei împreună cu cel mai în vogă cuplu din tenis, Elina Svitolina – Gael Monflis.

VIDEO Federer l-a făcut KO pe Monfils

Ucraineanca de 26 de ani a reușit să trimită mai multe mingi extrem de aproape de Monfils, fără să-l lovească pe logodnicul ei și l-a provocat și pe Roger Federer să facă la fel.

„Știu că e o mare provocare pentru tine, dar relaxează-ți brațul și vei reuși”, a fost mesajul Elinei Svitolina pentru Federer.

Elvețianul a trimis două mingi departe de Monfils, însă cu a treia l-a lovit în plin, în zona intimă, spre amuzamentul celor trei.

„Nu încercați asta acasă”, a fost reacția Elinei, în timp ce Roger a spus „Asta nu se pune”, după ce l-a lovit pe francezul de 34 de ani. 

Roger Federer, înfrângere surprinzătoare la primul meci jucat pe zgură după 712 zile 

Pe 18 mai, Federer a fost eliminat în turul secund al turneului de la Geneva, la revenirea sa pe zgură după o pauză de doi ani.  Federer a pierdut în trei seturi în fața spaniolului Pablo Andujar (35 de ani, 75 ATP), scor 4-6, 6-4, 4-6.

Pentru Federer, care în august va împlini 40 de ani, urmează turneul de la Roland Garros, competiție la care revine după o pauză de doi ani. 

Apoi, „Swiss Maestro” se va concentra pe sezonul de iarbă, obiectivul principal al sezonului fiind turneul de la Wimbledon.

Desigur, sunt multe semne de întrebare peste tot. Nadal și Djokovic se află de-o parte a baricadei, eu de cealaltă. Vă voi spune mai mult după zece meciuri jucate în circuit, dar pentru moment, nu caut să-i înfrunt pe niciunul dintre ei. 

Există și această generație din care fac parte Medvedev, Tsitsipas, Thiem, Zverev. Ei și-au îmbunătățit jocul în toată această perioadă și au mai multă experiență. Nadal și Djokovic sunt încă la cel mai înalt nivel. Pentru mine va fi o provocare să-mi găsesc nivelul.
– Roger Federer

VIDEO Victor Hănescu își dorește meciuri mai scurte: „Dacă ar fi după mine, aș face 2 din 3 seturi și la bărbați”

>

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.