Cupa Romaniei

Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! Show cu torțe făcut de olteni

+37 Foto
Fanii CSU Craiova s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României!

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 23 mai 2021

Jucătorii Craiovei au venit astăzi, în fața suporterilor, cu trofeul Cupei României. Locul ales a fost în fața Universității din oraș.

UPDATE 13:45 » VIDEO Fanii Craiovei fac show alături de jucători 

Autocarul Craiovei a mers în centrul orașului, acolo unde fanii au cântat alături de jucători. Peste 10.000 de fani au fost în fața Universității, acolo unde au aprins fumigene 

>

UPDATE 13:30 » Tensiuni între fanii Craiovei

Fanii formației din Liga 1 s-au strâns în centrul orașului pentru sărbători câștigarea Cupei. În același loc au venit și fanii echipei FC U Craiova, care a promovat în Liga 1, iar între cele două grupuri de suporteri s-ar fi iscat tensiuni.

În zonă sunt aproximativ 1.000 de forțe de ordine pentru a se asigura tensiunile între fani nu degenerează într-un scandal violent, potrivit Digi 24.

+37 Foto
Captură facebook.com/UCVOficial

Fanii Craiovei sărbătoresc Cupa României

Suporterii Universității Craiova se pregătesc de sărbătoare. Echipa a încheiat sezonul cu un triumf în Cupa României, sâmbătă, la Ploiești, și vine astăzi în fața lor pentru a le prezenta trofeul și a celebra victoria împreună.

Locația aleasă împreună cu autoritățile locale este în fața Universității din oraș, unde este suficient spațiu pentru a nu se crea aglomerație și a se putea respecta măsurile sanitare contra COVID-19. Întâlnirea este programată de la ora 13:30 și sunt așteptate să participe câteva mii de susținători.

Jucătorii au celebrat și sâmbătă seară, la Ploiești, împreună cu galeria și fanii care au reușit să-și procure bilete de intrare. Dar a fost vorba de numai 1.000 de susținători. Prea puțini față de marea masă de suporteri pe care clubul o are în Bănie.

Echipa lui Marinos Ouzounidis a învins-o în finală pe Astra, cu 3-2, Cel mai bun jucător al oltenilor a fost Dan Nistor, cu două assisturi și un gol, cel mai frumos al partidei. 

2 Cupe ale Românieideține în palmares actuala Universitatea Craiova (2018, 2021). Adăugându-le și pe cele cucerite de legendara ”Știința”, Craiova are 8 în total

VIDEO Dan Nistor, declarații după victoria obținută de Craiova la Ploiești

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.