Liga 2

Nepotul lui Dumitru Dragomir a debutat în Liga 2 » Cum îl descrie fostul șef al Ligii

Fundașul dreapta Bogdan Dragomir (17 ani), nepotul lui Dumitru Dragomir, a debutat în Liga 2, la meciul dintre CS Mioveni și Rapid, scor 1-0. FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 mai 2021

Fundașul dreapta Bogdan Dragomir (17 ani), nepotul lui Dumitru Dragomir, a debutat în Liga 2, pentru Rapid, în eșecul 0-1 cu CS Mioveni, din ultima rundă a play-off-ului ligii secunde. 

Bogdan Dragomir a fost introdus în minutul 89 al meciului de la Mioveni, în locul lui Antonio Sefer. Fundașul dreapta al giuleștenilor, o prezență obișnuită la loturile naționale de juniori, a intrat cu mult tupeu, obținând o lovitură liberă periculoasă la prima atingere. 

Nepotul lui Dumitru Dragomir, debut la Rapid

Dumitru Dragomir a vorbit la superlativ despre nepotul său cu fiecare ocazie, încă de la vârsta de 14 ani, când a intrat prima dată în anturajul loturilor naționale.

Fundaş dreapta. Pasează bine, ia omul în primire, dă bine cu capul, e pe drumul bun. E scutit de şcoală când e la meciuri, dar el e elev eminent. La Şcoala Americană. De asta am pus și în balanță o ofertă de la Rapid, lumea m-ar fi înjurat că sunt conducătorul lor
- Dumitru Dragomir, despre nepotul său

VIDEO Dumitru Dragomir, impresionat de 2 fotbaliști de la Rapid: „În doi ani sunt la națională!”

>

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.