Liga 2

Reacția lui Adrian Mihalcea, după meciul în care Unirea Slobozia a obținut menținerea în Liga 2: „Aici e mâna destinului!”

Unirea Slobozia a evitat retrogradarea în Liga 2. Sursă foto: Facebook

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  luni, 24 mai 2021

Unirea Slobozia a reușit să câștige barajul de menținere în Liga 2 cu Comuna Recea, în timp ce trupa maramureșeană a devenit a cincea echipă retrogradată în Liga 3. 

Pe-o arșiță ca-n mijlocul verii, ialomițenii n-au renunțat deloc la luptă, chiar dacă meciul a început de la 2-0 pentru oaspeți. 

Nebunia a început după pauză, când Christ Afalna (50) a deschis scorul și a menținut speranțele. Gabriel Lazăr (83) a făcut 2-0 și meciul intra în prelungiri. Doar că Marius Ciobanu (90+3) a declanșat fiesta la Slobozia, reușind golul victoriei și al menținerii. 

Adrian Mihalcea: „E mâna destinului”

„Am crezut în echipă de când am preluat-o. Noi nu am bătut niciodată cu 3-0. Aici e mâna destinuluiEu mă bazez pe echipă. Noi jucăm pe terenuri de fotbal, nu pe pârloage!”, a spus Mihalcea la final. 

Petrecere a fost doar o zi, Mihalcea are planuri mari pentru noul sezon și nu-și mai dorește ca anul viitor finalul să fie la fel de tensionat: 

„Oamenii au suferit până acum și nu-mi doream asta. Acum ne vom așeza la masă și vreau să creez o echipă care să ne ofere liniște și spectacol”. 

VIDEO 3 puști români așteptați să „explodeze” sezonul viitor. Gabi Manu: „Unul a semnat deja în Liga 1”

>

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.