Liga 1

Dezvăluire incredibilă în direct: Manchester City a vrut să-i falsifice vârsta lui Man! „Au zis că în România se poate face orice”

Articol de Costin Ștucan  —  Monday, 24 May 2021

În direct la GSP Live, Alexandru Meszar, finanțatorul cluburilor din Arad la care a crescut Dennis Man, a povestit cum directorul de recrutări al campioanei Angliei a propus o metodă ilegală pentru a-l face pe jucător eligibil înaintea unui transfer la Manchester City.

În februarie 2021, Gazeta a publicat povestea trialurilor susținute de Dennis Man la Manchester City, între 2010 și 2014, și modul în care actuala campioană din Premier League l-a refuzat pe atacantul care avea atunci 16 ani neîmpliniți. 

Din cauza fizicului firav, City l-a dorit pe Dennis Man la grupa U-15, nu la cea U-16, însă regulamentul din Anglia specifica faptul că jucătorul trebuia să fie născut după 1 septembrie 1998 pentru a fi eligibil. Man era cu 5 zile mai mare, fiind născut pe 26 august 1998.

În direct la GSP Live, Alexandru Meszar, finanțatorul de la Atletico Arad și UTA (cluburile care l-au crescut pe Man), a dezvăluit o propunere incredibilă făcută de directorul de recrutări de la Manchester City, Terry John, un mare admirator al lui Man: 

„La un moment dat, a venit scouterul de la Manchester City, Terry John (n.r. - John era director de recrutare). Cu el țineam legătură, suntem acum în relații de amiciție. Venea foarte des în Arad pentru că-i urmărea pe Dennis, pe Stahl, pe Vasi. 

Până la urmă l-a luat pe Vasi. Mai greșește și el! (Râde) Terry mi-a zis: „Noi îl vrem pe Dennis. În România se pot face de toate. Nu putem să-l trecem că s-a născut cu o zi (n.r. - e vorba despre cinci zile) mai târziu?!”. I-am răspuns: „Se pot face multe în România, dar chiar așa nu se poate, să schimbăm certificatul de naștere”. 

>

Terry John, oficialul care a propus falsificarea datei de naștere a lui Dennis Man, nu a putut fi contactat de Gazetă. 

Terry John este acum angajatul clubului Liverpool

El a plecat de la City în 2016, după 18 ani în care a adus în club o mulțime de puști talentați. Ultimul ajuns fotbalist este Phil Foden. În prezent, Terry ocupă funcția de șef al recrutărilor pentru copii între 9 și 13 ani la Liverpool. 

Dennis Man e cu cinci zile prea mic pentru a fi încadrat la U-15 (n.r. - echipa antrenată de Gareth Taylor devenită U-16 în 2014)
- Terry John, într-un email intern din 2013, aflat în baza de date Football Leaks

CUM A FOST REFUZAT MAN DE MANCHESTER CITY: POVESTEA COMPLETĂ

EXCLUSIV Dennis Man City: povestea probelor ratate de adolescentul „Cinci cupe” la gigantul din Premier League și motivul refuzului traumatizant primit la 15 ani de actuala vedetă FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.