Liga 1

Dezvăluiri tari despre fostul antrenor de la FCSB: „Mă suna să-mi spună cum vrea să facă, era obișnuit de la Steaua”

Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Constantin Gâlcă la ultimul titlu cucerit de FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 mai 2021

Alexandru Meszar, acționar la UTA, patron la Atletico Arad și politician UDMR, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit pe larg despre experiența sa în conducerea „Bătrânei Doamne”. 

Om cu state vechi la UTA, Alexandru Meszar a rememorat un dialog purtat cu fostul antrenor Laurențiu Roșu, cel care a pregătit echipa între 2016 și 2017, când arădenii se aflau în liga secundă. 

Acționarul UTA-ei spune că Roșu a venit la Arad cu o conduită dobândită în perioada în care a fost „secund” la FCSB, și anume că nimic nu poate fi decis fără acordul primit în prealabil de la conducere. Mai jos e mărturia integrală a lui Meszar. 

Alexandru Meszar: „Laurențiu Roșu mă suna să-mi spună cum vrea să facă”

>

„Laurențiu Roșu a fost singurul, care, cu o zi înainte de meci, fără să-l întreb, mă suna să-mi spună cum vrea să facă. El era venit de la Steaua (râde copios). 

Vorbeam o jumătate de oră, îmi spunea cum îi simte pe jucători. Niciodată nu interveneam, eu doar îi uram succes”, a spus Alexandru Meszar, în timpul emisiunii moderate de Costin Ștucan.

Laurențiu Roșu, „secund” la ultimul titlu cucerit de FCSB

Laurențiu Roșu a fost secundul lui Costel Gâlcă la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015. De-a lungul carierei, Roșu a fost antrenor secund la FC Vaslui, Petrolul și FCSB, și antrenor principal la UTA, CS Mioveni și România U18. 

Laurențiu Roșu

Roșu a fost un jucător important pentru Steaua, echipă la care a crescut și la care a evoluat până în 2000, când a plecat în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz.

Citește și alte știri despre UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.