Liga 1

Vine „Cupa” pe Ion Oblemenco! Mii de fani sunt așteptați la ultimul meci din play-off

+46 Foto
Craiova va celebra Cupa și pe stadion, după ce ieri oltenii și-au dat întâlnire cu fanii pe străzi. Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 mai 2021

Miercuri, la meciul CS Universitatea Craiova -  Academica Clinceni, va fi adusă pe stadion și Cupa României, câștigată de alb-albaștri sâmbăta trecută, în finala cu Astra (3-2 după prelungiri).

Partida se dispută cu spectatori, nu mai mult de 25 la sută din capacitatea arenei. Biletele s-au pus în vânzare astăzi, dar abonații au avut prioritate de duminică și până azi la 17:00, interval de timp în care și-au putut rezerva locurile. 

„Ion Oblemenco” are 30.983 de locuri, deci pot fi admiși circa 7.900 de spectatori. Jucătorii au celebrat și sâmbătă seară, la Ploiești, împreună cu galeria și fanii care au reușit să-și procure bilete de intrare. Dar a fost vorba de numai 1.000 de susținători. Prea puțini față de marea masă de suporteri pe care clubul o are în Bănie.

Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României

Jucătorii Craiovei au venit duminică, în fața suporterilor, cu trofeul Cupei României. Locul ales a fost în fața Universității din oraș.

Autocarul Craiovei a mers în centrul orașului, acolo unde fanii au cântat alături de jucători. Peste 10.000 de suporteri pătimași au fost în fața Universității, aceștia aprinzând torțe și fumigene. 

VIDEO Fanii Craiovei s-au strâns în centru pentru a sărbători Cupa României! Show cu torțe făcut de olteni

>

FOTO Imagini spectaculoase din finala Cupei României

+46 Foto
FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.