Liga 1

Becali e sigur că FCSB va putea juca în Ghencea: „Am auzit ce-și spun între ei generalii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 May 2021

Gigi Becali, patronul FCSB, spune că vrea ca echipa lui să joace pe stadionul Arcul de Triumf, dar nu închide ușa unei reveniri în Ghencea.

Omul de afaceri este sigur că MapN îi va cere să joace pe noua arenă din Ghencea, deși cei de la CSA Steaua se opun vehement. Totuși, spune că preferă Arena Națională și Arcul de Triumf.

„Nu am avut nicio discuție, dar am înțeles că generalii vorbesc între ei și zic că trebuie să îl roage pe Becali să joace, pentru că nu pot să susțină investiția. 

Să văd dacă mă conving ei pe mine să joc în Ghencea. Să vedem de unde o să își scoată banii, pentru că stadionul ăla e făcut din bani publici Credeți că CSA nu trebuie să plătească acolo? Nu pot face tarif preferențial, pentru că stadionul e din bani publici. Dacă fac așa ceva, noi facem reclamație.

Nu mai vreau scandal. Eu am trei stadioane acum. O să jucăm pe Arena Națională sau Arcul de Triumf”, a spus Becali la Realitatea Sportivă.

Caracteristici Stadion Steaua: 

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

 

95 milioane de euroeste costul de construcție al arenei din Ghencea. Aceasta va fi administrată de Ministerul Apărării

Caracteristici stadion „Arcul de Triumf”

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de rugby, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP;
  • Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro.

 

VIDEO „Steaua by night”! Imagini SENZAȚIONALE cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.