Liga 1

Lovitura pregătită de șefii CFR-ului » Costel Gâlcă, succesorul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a campioanei?!

Costel Gâlcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 mai 2021

Costel Gâlcă (49 de ani) ar putea deveni noul antrenor de la CFR Cluj.

Liber de contract după despărțirea de Vejle BK, Gâlcă, fost campion cu FCSB în Liga 1, ar putea prelua postul de „principal” la CFR, câștigătoarea titlului în ultimii 4 ani în România.

Costel Gâlcă, noul antrenor de la CFR Cluj?

Din informațiile GSP.ro, Edi Iordănescu (42 de ani), actualul antrenor de la CFR, va pleca de la cârma echipei după meciul cu FCSB din această seară, ultimul din sezonul 2020/2021 pentru ardeleni. 

Șefii clubului au început deja să îi caute înlocuitor lui Iordănescu și s-au orientat către Costel Gâlcă, după cum a dezvăluit Dan Filoti la DigiSport. Potrivit sursei citate, între cele două părți au avut loc primele discuții. 

Costel Gâlcă a lăsat o imagine frumoasă în Danemarca

Costel Gâlcă a activat ultima dată în Danemarca, la Vejle, unde a lăsat o impresie foarte bună. 

Henrik Tønder, directorul sportiv de la Vejle, a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului român: „Gâlcă a venit la Vejle ca un antrenor internațional cu un nume pe care Vejle nu și-ar permite în mod normal să îl angajeze. 

Misiunea a fost de a asigura rămânerea în prima ligă, și am fost aproape. A reușit apoi să promoveze într-un sezon în care doar o echipă a putut urca în prima ligă. A fost o realizare specială care nu a primit creditul pe care îl merita. În acest sezon, Vejle și Constantin Gâlcă au terminat deasupra liniei și au asigurat supraviețuirea în prima ligă pentru prima dată după anul 2000. Este o realizare minunată”.

Costel a pregătit-o pe Vejle pentru 82 de meciuri, reușind să obțină 36 de victorii, 23 de egaluri și 23 de înfrângeri. Celelalte echipe care antrenorul român le-a pregătit sunt Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun și Al-Fayha.

3 trofeeare Costel Gâlcă în palmares, ca antrenor: un titlu în Liga 1, o Cupă a României și o Cupă a Ligii, toate cu FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.