Liga 1

Planul fuziunii prinde contur la Constanța! Discuție intre Gică Hagi și Mihai Lupu pe marginea proiectului

FOTO: facebook.com/ConsiliulJudeteanConstanta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 May 2021

Fotbalul constănțean s-a aflat astăzi pe agenda președintelui CJC, Mihai Lupu.

Constanța poate redeveni din nou o forță pe harta României la fotbal, iar Gheorghe Hagi pare din ce în ce mai interesat de realizarea proiectului, iar pentru asta a fost în cursul zilei de marți la Consiliul Județean Constanța pentru a purta discuții cu președintele Mihai Lupu, cel care l-a anunțat că susține ideea fuziunii dintre Viitorul și Farul.

„Sunt foarte interesat de acest proiect și susțin ideea formării unei singure echipe de fotbal care să îi reprezinte pe toți suporterii constănțeni. Avem un interes comun în dezvoltarea sportului în județul nostru, avem sportivi valoroși și căutam soluții de sprijin, pentru ca acest sport să aducă, în continuare, mari victorii în palmaresul cluburilor constănțene.

Vreau să îi asigur pe toți suporterii echipelor Farul Constanța și Viitorul că voi acorda tot suportul necesar pentru realizarea acestui proiect ce va avea ca scop final orientarea către performanță a fotbalului constănțean”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, după întâlnirea cu Gheorghe Hagi.

Viitorul Constanța este deschis către o fuziune cu Farul, lucru specificat și în comunicatul emis pe căile oficiale de comunicare ale clubului, astfel că prezența lui Gheorghe Hagi la întâlnire cu președintele CJC reprezintă un nou pas către finalizarea proiectului.

De partea cealaltă, Farul Constanța este de asemenea dispus să realizeze fuziunea, patronul grupării, Ciprian Marica, dorind să readucă brandul pe prima scenă a fotbalului românesc, ceea ce nu a reușit de când a preluat echipa, din 2019. Suporterii Farului sunt împărțiți in două tabere, cei care își doresc fuziunea și cei care nici nu vor să audă de fuziune.

Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

>

(Articol de Rareș Tătar)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.