Liga 1

A anunțat că pleacă de la FCSB, imediat după eșecul din Gruia: „Am trăit un vis, vreau să mulțumesc clubului”

+50 Foto
Lucian Filip a fost deseori căpitan la FCSB // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 May 2021

Lucian Filip (30 de ani) și-a anunțat plecarea de la FCSB, imediat după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, din ultima etapă a campionatului.

Cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului își ia adio de la echipa lui Gigi Becali. Filip a semnat cu FCSB în 2007, fiind împrumutat timp de un an și jumătate, câte 6 luni la Unirea Urziceni, FC Snagov și Concordia Chiajna. Plecarea lui reprezintă un final de eră la FCSB.

Lucian Filip pleacă de la FCSB: „Am trăit un vis”

După meciul cu CFR Cluj, Filip a oferit un interviu emoționant. 

„Am venit la acest club în 2007, din care am lipsit un an și jumătate, deci sunt aici de 12 ani și jumătate. Vreau să mulțumesc clubului, mai ales că în ciuda absenței mele mi-a prelungit contractul. Aș vrea ca toți jucătorii care au accidentări să fie tratați așa cum am fost eu tratat aici

Cel mai important și cel mai greu moment a fost revenirea la Steaua (n.r. - FCSB) de la Chiajna. Mi s-a părut foarte greu, erau alte cerințe, era altă presiune. În același timp, a fost frumos. Mi-am trăit un vis în această perioadă, prin faptul că am îmbrăcat acest tricou”, a spus mijlocașul la Look Sport. 

Lucian Filip: „Îmi doresc să joc fotbal”

Deși a fost măcinat de accidentări, lipsind 11 luni de pe gazon înainte de revenirea din această lună, Filip nu se gândește la retragere: „Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, astăzi am jucat aproape tot meciul. În această perioadă vreau să urmez și cursurile de antrenor și de management în Educație Fizică și Sport”. 

Întrebat dacă are oferte din Liga 1, Filip a asigurat că nu este cazul: „Nu, nu, nu. Îmi doresc să joc fotbal în primă fază, soarta va decide unde voi fi”.

Este dezamăgire, este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că situația a făcut să jucăm ultimul meci aici. Sper să învățăm din această experiență.

Sper să se încheie cât de curând scandalul între suporteri și echipă, suporterii sunt la fel de importanți ca jucătorii. Meseria noastră este să jucăm fotbal, să aducem victorii, poate cu rezultate foarte bune îi vom aduce lângă noi. 
- Lucian Filip, mijlocaș FCSB

8 trofeea cucerit Filip alături de FCSB (3 titluri, 2 Cupe, 2 Cupe ale Ligii și o Supercupă)

11 ani și 8 luniau trecut de când Filip a debutat în tricoul celor de la FCSB, în octombrie 2009, în meciul din deplasare cu Poli Iași, câștigat de roș-albaștri, scor 2-0

FOTO. Cele mai tari cadre de la petrecerea campioanei

+50 Foto
FOTO: Raed Krishan

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.