Liga 1

Prima plecare de la Rapid, după sărbătoarea promovării: „Mulțumim pentru tot”

Marian Drăghiceanu, #10 // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 May 2021

Mijlocașul Marian Drăghiceanu (21 de ani) nu va face parte din lotul Rapidului pentru Liga 1.

Odată cu promovarea în Liga 1, „alb-vișiniii” au început curățenia în lot. Prima plecare anunțată oficial este cea a mijlocașului ofensiv Marian Drăghiceanu, al cărui contract, scadent la finalul acestui sezon, nu va fi prelungit.

Marian Drăghiceanu a plecat de la Rapid

„Marian Drăghiceanu nu va mai continua cu Rapid, contractul său urmând a expira la finalul lunii viitoare. Mulțumim pentru tot, Marian, și mult succes în continuare!”, au anunțat giuleștenii într-un comunicat.

Drăghiceanu este primul jucător care părăsește oficial Rapidul după promovarea în Liga 1, exceptându-l pe Ionuț Voicu, care s-a retras la finalul sezonului.

În sezonul recent încheiat, Marian Drăghiceanu a adunat 20 de meciuri, în care a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. Marian a jucat fie ca mijlocaș ofensiv, fie în banda dreaptă a atacului.

Cotat la 175.000 euro de transfermarkt.com, Drăghiceanu are 4 selecții la „naționala” U17 a României și mai are două echipe în CV: Ceahlăul și Dunărea Călărași, de la care a sosit la Rapid în 2019. 

Marian Drăghiceanu, Rapid // foto: Imago

Rapid a rezolvat transferul lui Stefan Ashkovski

Rapid punctează și la capitolul sosiri. Primul transfer rezolvat de nou-promovată este acela al nord-macedoneanului Stefan Ashkovski, aripă dreapta de meserie. Mutarea a fost dezvăluită ieri de Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, ultima echipă a lui Ashkovski.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.