Liga 1

Edi Iordănescu, destinație neașteptată după „divorțul” de CFR Cluj » Dorit într-un campionat incendiar al Europei

Edi Iordănescu ar fi dorit în Grecia, la AEK Atena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 mai 2021

Edward Iordănescu nu va mai continua la CFR Cluj, echipa alături de care tocmai ce și-a trecut în CV primul titlu din carieră. Viitoarea lui destinație ar putea fi Grecia.

Iordănescu junior nu duce lipsă de oferte după ce și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj. Presa din Grecia, citată de ProSport, scrie că tehnicianul s-ar afla în atenția lui AEK Atena, unul dintre granzii Greciei, la care evoluează și fostul dinamovist Ionuț Nedelcearu (fundaș central, 25 de ani). 

AEK Atena, finanțată de Dimitris Melissanidis, a încheiat actualul sezon pe locul 4, sub comanda tehnicianului sârb Vladan Milojevic. Acesta nu va mai continua însă și din ediția viitoare. 

>

Duel Edi Iordănescu - Răzvan Lucescu în Grecia?

În cazul în care Edi Iordănescu ar ajunge în Grecia, sezonul viitor am putea asista la un duel de cinci stele între AEK Atena și PAOK Salonic, formația care l-a readus pe Răzvan Lucescu. În plus, Iordănescu ar putea reface traiectoria pe care a avut-o și tatăl său, care a evoluat în Grecia pentru OFI Creta, „Generalul” antrenând și naționala elenă. 

Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj

Edward Iordănescu (42 de ani) a plecat de la CFR Cluj: azi a devenit antrenor liber de contract!

După 6 luni petrecute la echipa din Cluj-Napoca, Edi Iordănescu a decis să se despartă de formația alături de care a câștigat titlul. 

Iordănescu i-a anunțat pe jucători că pleacă încă de marți seara, după victoria cu FCSB (2-0) și sărbătoarea de titlu, iar astăzi a plecat oficial de la CFR Cluj. Părțile nu au ajuns la un acord comun privind prelungirea contractului ajuns la final.

Edi Iordănescu, două trofee cucerite la CFR Cluj în 2021

 Edi Iordănescu a preluat-o pe CFR Cluj în luna decembrie și a cucerit două titluri alături de „vișinii”

Mai întâi s-a impus în Supercupa României aferentă sezonului 2019/2020, 0-0 în timpul regulamentar și 4-1 la loviturile de departajare cu FCSB, apoi a câștigat campionatul, având 9 puncte avans față de roș-albaștri. 

CFR Cluj a câștigat 20 de meciuri dintre cele 29 jucate sub comanda lui Edi Iordănescu, 5 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar de 4 ori a fost învinsă. 

Este a doua oară când Iordănescu pleacă de la CFR. Edi a mai avut un mandat pe banca ardelenilor în vara lui 2018, încheiat după doar 3 meciuri.

VIDEO Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj, după câștigarea campionatului: „A fost un sezon slab dacă ne raportăm la ultimii ani”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.