Liga 1

Imagini spectaculoase de la Stadionul Rapid! S-a montat gazonul + imnul echipei a răsunat la stația de amplificare

+13 Foto
S-a montat gazonul la Stadionul Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 mai 2021

Lucrările pentru stadionul Rapid avansează, iar noua arenă din Giulești e aproape gata.

Azi, Compania Națională de Investiții a publicat un video de la stadionul din Giulești în care era prezentat stadiul lucrărilor.

La două săptămâni de la începere, constructorul a terminat montarea gazonului de pe stadionul Rapidului. Modernizată pentru EURO, când va fi folosită pentru antrenamente, arena are o suprafață hibridă de joc, gazon natural și artificial, prețul fiind de aproximativ 600.000 de euro. 

VIDEO Probe de sunet la stadionul Rapid: imnul echipei a răsunat în Giulești

>

Constructorul a făcut azi și probe de sunet. Pentru a testa stația de sonorizare, în boxele arenei a răsunat la maximum imnului formației promovate în acest sezon în Liga 1.

FOTO Stadionul Rapid, inaugurat cu un amical de lux?

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a anunțat că stadionul ar putea fi inaugurat în toamnă cu un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, a spus Victor Angelescu.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

 Citește mai multe știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.