Liga 1

Marinos Ouzounidis a răbufnit în direct după ultimul meci din play-off: „De ce mă întrebi așa ceva?”

Marinos Ouzounidis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 mai 2021

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a izbucnit în timpul unui interviu acordat la finalul meciului cu Academica Clinceni, încheiat 0-0. 

Tehnicianul elen a fost nemulțumit de una dintre întrebările primite din partea reporterilor. Ouzounidis a răspuns tăios în momentul în care a fost întrebat dacă va rămâne în Bănie și din sezonul viitor:

De ce mă întrebi acest lucru? Eu am contract încă un an. Trebuie să evităm astfel de întrebări. Am contract!”, a ”tunat” grecul. 

CS Universitatea Craiova a încheiat sezonul pe ultima treaptă a podiumului, cu 41 de puncte, la nu mai puțin de 13 lungimi față de campioana CFR Cluj.

Craiova, fluierată de fani la meciul cu Academica Clinceni

Cu mintea în vacanță după ce și-au adjudecat Cupa României sâmbăta trecută, oltenii au forțat rareori în partida cu Academica, la care au asistat și două mii de spectatori. 

Nemulțumiți de prestația favoriților, suporterii i-au fluierat pe fotbaliștii lui Ouzounidis pe durata partidei.

Cel mai emoționant moment al partidei s-a petrecut în minutul 88, atunci când Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică, a debutat în echipa alb-albaștrilor. Cu numărul 88 și numele „Ati” pe tricou, acesta a fost singurul jucător aplaudat la scenă deschisă de publicul de pe noul „Ion Oblemenco”.

VIDEO Sorin Cârțu știe ce i-a lipsit Craiovei pentru a lua titlul: „Am fi luat măcar un campionat în perioada asta”

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.