Europa League

Spaniolii au luat foc la Gdansk » Au cerut ofsaid la golul lui Cavani

+47 Foto
Edinson Cavani și Clement Turpin. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 mai 2021

Condusă din minutul 29, Manchester United a avut serios de muncă pentru a o egala pe Villarreal în finala Europa League de la Gdansk. 

Fără să sclipească, trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a restabilit egalitatea în minutul 55 (1-1), grație lui Edinson Cavani.

 „El Matador” a finalizat în poarta goală la capătul unei faze confuze, la care jucătorii „Submarinului Galben” au cerut anularea golului pentru ofsaid. La o lovitură de colț, Albiol a respins mingea la marginea careului direct la Rashford. Atacantul lui United a șutat puternic pe jos, mingea a ricoșat din Pedraza în McTominay și a ajuns la Cavani. Singur în 6 metri, uruguayanul nu l-a iertat pe portarul Rulli.

Au fost zeci de secunde de suspans pe arena din Gdansk, perioadă în care poziția suspectă a lui Cavani a fost analizată de arbitrii din cabina VAR. „Centralul” Clement Turpin a primit până la urmă acordul să valideze reușita. Reluările au arătat că atacantul lui United e pe linie cu fundașii iberici în momentul în care balonul ricoșează din McTominay.

În ciuda protestelor venite din partea lui Villarreal, reluările au arătat că Edinson Cavani (indicat cu săgeată) se afla în poziție regulamentară când a primit mingea de la McTominay. Captură DigiSport

FOTO Imagini spectaculoase din finala Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.