Liga 2

Planurile celor de la CSA Steaua, date peste cap de anunțul Jandarmeriei » Ce se întâmplă la meciul decisiv cu Afumați

Jandermeria Ilfov a dispus măsuri speciale pentru CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului pentru promovarea în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 17:30.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 May 2021

Jandermeria Ilfov a dispus măsuri speciale pentru CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului pentru promovarea în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 17:30. 

Fanii steliști au sunat mobilizarea pe rețelele de socializare și pregăteau o deplasare masivă la Afumați. Planurile le sunt date peste cap de anunțul Jandarmeriei Ilfov, care a dispus o serie de măsuri suplimentare de securitate. 

CS Afumați - CSA Steaua, cu reguli stricte

Accesul pe stadionul din Afumați se va face respectând procentul de 25% din capacitate. Fanii celor de la CSA Steaua aveau în plan să își susțină favoriții din afara arenei, din pădurea aflată în imediata apropiere. 

Jandarmeria Ilfov a decis ca zona din preajma stadionului să fie restricționată, iar accesul să fie permis doar localnicilor. În plus, grupurile pietonale mai mari de 6 persoane vor fi interzise pe toată suprafața Afumațiului. 

Arena din Afumați, pregătită să găzduiască meciul decisiv cu CSA Steaua FOTO: Facebook @csafumati

CS Afumați - CSA Steaua, măsuri suplimentare dispuse de Jandarmerie

1. Au fost stabilite zona imediată și zona apropiată, conform conceptelor din Legea nr. 4/2008, actualizată, zone în care se vor aplica măsuri suplimentare de ordine și siguranță publică, precum restricții de circulație pietonală și rutieră;

2. În perimetrul restricționat se va circula pe baza documentelor de identitate din care să rezulte domiciliul în zonele indicate;

3. Perimetrul restricționat va fi asigurat cu dispozitive mixte, formate din polițiști și jandarmi, care vor indica căile ocolitoare și vor aduce la cunoștință interdicția de trecere; de asemenea, în dispozitiv vor acționa patrule hipo și patrule canine;

4. În interiorul localității Afumați se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii precum și formarea unor asemenea grupuri;

5. Forțele de ordine se află în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, fiind învestite cu exercițiul autorității publice.

Meciurile tur din barajul finalei pentru promovarea în Liga 2

  • Oțelul Galați - Dacia Brăila 1-1
  • CSA Steaua -  CS Afumați 2-0
  • Vedița Colonești - Corona Brașov 1-2
  • Măgura Cisnădie - Viitorul Șelimbăr 0-2
  • Unirea Dej - SCM Zalău, 0-0
  • Cele cinci câștigătoare ale acestei etape vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 din Liga 2

VIDEO Fanii „militari”, spectacol la meciul tur cu CS Afumați

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.