Liga 1

Continuă și la anul hegemonia lui CFR Cluj? Un om din club e sigur: „De asta depinde totul” + secretele titlului #7

+50 Foto
CFR Cluj, campioană pentru al patrulea an consecutiv. FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 28 May 2021

Cosmin Tilincă (41 de ani), fostul golgeter al CFR-ului din urmă cu 15 ani, în prezent antrenor la grupele de copii și juniori din cadrul clubului, a vorbit la GSP Live despre secretele celui de-al patrulea titlu consecutiv cucerit de „feroviari”.

„Liniștea din interiorul echipei a contat foarte mult. La toate echipele mai sunt probleme financiare, dar la CFR s-au plătit salariile. A fost un grup omogen, cu jucători experimentați, cum sunt Deac, Camora sau cum a fost Culio. 

E un lot competitiv, care va avea în continuare multe de spus în campionatul nostru. Plus că au fost niște conducători care nu se bagă, nu-și dau cu părerea prin presă, nu jignesc jucători. Avem un staff profesionist și asta duce la liniștea interioară a echipei”, a spus Tilincă, la GSP Live. 

>

Cosmin Tilincă, despre viitorul lui CFR Cluj: „Totul depinde de noile achiziții”

Poate CFR Cluj să-și extindă invincibilitatea și în sezonul următor? Cosmin Tilincă a vorbit despre mutările pregătite de ardeleni în vară, lăudându-l pe fostul coleg Ciprian Deac.

„Depinde ce mutări vor fi. Sunt convins că vor veni trei, patru jucători. Sper că vor fi peste nivelul celor care sunt acum și sunt sigur că rezultatele vor fi pe măsură. Totul depinde de noile achiziții. 

Nimeni nu e de neînlocuit, poate doar Deac. Timpul a demonstrat că e un jucător exponențial pentru echipă. Seriozitatea și devotamentul față de echipă, față de oraș fac diferența. Eu cred că CFR e favorită la câștigarea titlului și pentru următorul sezon”, a afirmat fostul atacant. 

Tilincă: „Edi Iordănescu a împăcat toți jucătorii și a avut și rezultate”

Cosmin Tilincă a comentat și plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă. În premieră campion al României, tehicianul nu-și va mai prelungi contractul cu CFR, asfel că postul de antrenor este vacant. 

„Edi Iordănescu a gestionat foarte bine acest retur, chiar a rotit foarte mulți jucători, le-a dat posibilitatea multora să se mai odihnească. A reușit să-i împace pe toți și să aibă și rezultate. Îmi pare rău de plecarea lui, bănuiesc că decizia îi aparține. Eu îi doresc multă baftă”, a declarat Tilincă. 

FOTO CFR Cluj, campioană pentru a patra oară consecutiv

+50 Foto
FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.