Liga 1

Gigi Becali merge la negocierile cu Răzvan Burleanu: „N-am de ce să mă ascund” » Avertisment pentru şeful FRF: „Vei păţi precum dictatorii”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este dispus să meragă la negocierile propuse de Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 mai 2021

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este dispus să meragă la negocierile propuse de Răzvan Burleanu, președintele FRF. 

GIgi Becali a transmis că nu le permite jucătorilor de bază de la FCSB să meargă la Jocurile Olimpice din această vară. Răzvan Burleanu speră să îl îmbuneze pe finanțatorul vicecampioanei și i-a propus o întâlnire. Becali e dispus să meargă la negocieri. 

Gigi Becali, negocieri cu Răzvan Burleanu

„Mă văd cu orice om, am ajuns la vârsta la care am dobândit această calitate. Răzvan Burleanu este tânăr, e deștept, dar fiecare om își face dreptate în părticica lui. Nu trebuie să ne depășim atribuțiunile, trebuie fiecare să ne vedem de ale lui. Pentru că o să ai o ascensiune de moment, dar mai apoi vei păți precum dictatorii.

Problema nu este ca eu să mă întâlnesc cu el, problema este ca și el să asculte. Eu am ajuns la o vârstă la care am disponibilitatea să ascult, dar trebuie să o aibă și el. Eu spun mereu lucrurilor pe nume și cred că v-ați convins de asta. Nu am de ce să mă ascund. Iubesc oamenii, îmi place să vorbesc cu ei, dar și eu vreau să fiu ascultat”, a declarat Gigi Becali, conform digisport

VIDEO Gigi Becali dezvăluie planurile pentru următoarea perioadă de transferuri

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.