Diverse

Ion Țiriac, propunere fără precedent: „Du-te în junglă dacă vrei libertate, dar nu-mi da o boală care poate să mă ducă în groapă”

Ion Țiriac propune obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19 / Captură GSP

Articol de Remus Dinu, Bogdan Sorocan (video)  —  vineri, 28 mai 2021

Ion Țiriac (82 de ani), unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, se numără printre vocile care susțin că vaccinul împotriva COVID-19 ar trebui să devină obligatoriu.

  • Vaccinarea împotriva COVID-19, recomandată de medici și specialiști în domeniul medical, a început peste tot în Uniunea Europeană în decembrie 2020, vaccinul fiind considerat un proces sigur, fără riscuri.

Într-un interviu acordat recent Gazetei Sporturilor, Ion Țiriac, fost jucător important de tenis al României, a fost tranșant atunci când a venit vorba despre soluțiile pentru a depăși complet pandemia de coronavirus.

Ion Țiriac: „Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul!”

Eu aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Dacă refuzi dumitale să-ți faci vaccinul nu e doar treaba ta, e și treaba mea, că-mi dai mie pandemia. 

Dacă ai lepră, nu te lasă nimeni să umbli pe stradă! E exact ca și cum ai avea o armă ascunsă cu care omori pe cineva. (...) E o chemare și o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis”, a declarat Țiriac pentru GSP. 

Toate treburile astea cu libertatea...păi du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă! - Ion Țiriac

>

Ion Țiriac: „Ar trebui să se facă un pașaport european”

Ion Țiriac a dezvăluit în luna aprilie a acestui an că a avut COVID-19. Între timp, s-a refăcut și a ales să se vaccineze. 

Afaceristul spune că a trecut ușor peste infectarea cu virusul, fără a avea simptome, și mărturisește în interviul acordat Gazetei Sporturilor că s-a imunizat cu serul celor de la Pfizer/BioNTech. 

„Eu am avut-o fără să știu (n.r - boala). După ce am descoperit-o, n-am avut nici 0,05% simptome. Având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta, l-am făcut imediat”, a afirmat Ion Țiriac.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.