Liga 1

CFR Cluj anunță o revenire importantă: „I-a fost puţin mai greu să accepte ideea”

CFR Cluj anunță o revenire importantă: „I-a fost puţin mai greu să accepte ideea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 mai 2021

Claudiu Petrila, 20 de ani, mijlocaș ofensiv, revine în lotul lui CFR Cluj în această vară, după împrumutul la Sepsi. 

„E unul dintre cei mai talentaţi. Petrila a venit când am înfiinţat echipa a doua, la o selecţie. Am adus copiii din zonă şi am făcut jocuri amicale. Echipa a doua a fost făcută în 30 de zile. El a fost unul dintre copiii care au confirmat. A contat mult perioada de la Sepsi pentru el. 

Îmi amintesc ziua în care l-am sunat să-i spun că e o variantă pentru el să meargă la Sepsi, împrumut, pentru a juca mai mult. I-a fost puţin mai greu să accepte ideea, dar discutând cu el, în ultima perioadă, s-a bucurat mult. 

Mi-a vorbit frumos de lumea de acolo, de cum a fost tratat, primit. E un copil cu un caracter frumos. A fost o perioadă benefică pentru el, se întoarce la Cluj mai puternic, mai încrezător. Are şanse să joace, are şi un concurent, Gîdea. 

Petrila n-a fost încântat când a plecat, pentru că făcea un pas spre o echipă care nu era pe acelaşi nivel cu CFR-ul, iar aşteptările lui erau mari în acel moment. A înţeles că e doar temporar şi spre binele lui”, a declarat directorul sportiv al campioanei, Marius Bilașco, la Telekom Sport.

Petrila e un jucător foarte important. Are fizic, execuții tehnice. Dacă va continua așa, ar putea ajunge un jucător important în campionatul nostru
Ioan Ovidiu Sabău

5goluri și o pasă de gol are Petrila la Sepsi în 27 de meciuri

1gol în 29 de partide are Petrila la CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.