Liga 1

CS Mioveni - Hermannstadt 0-0 » Totul se decide la Mediaș! Meciul s-a aprins pe final

CS Mioveni - Hermannstadt, liveTEXT pe GSP.ro / foto: facebook.com/csmioveni.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 mai 2021

CS Mioveni (L2, locul 3 în play-off) și Hermannstadt (L1, locul 8 în play-out) au remizat, scor 0-0, în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

  • Returul este programat miercuri, 2 iunie, la Mediaș.

Din corner, Belu a ratat prima șansă a partidei, cu o reluare modestă ('14). Mioveni a răspuns 5 minute mai târziu, când Daniel Toma și-a încercat norocul de la 25 de metri. Balonul a trecut totuși la o distanță considerabilă față de stâlpul din stânga lui Cristiano. 

Până la pauză, Hermannstadt a mai irosit o situație iscată dintr-o fază de la colțul terenului, de această dată Petrișor Petrescu fiind neinspirat în fața lui Iustin Popescu ('34). 

Actul secund, început apatic de ambele echipe, s-a aprins abia pe final, când, pe rând, Blănaru, Rădescu și Yazalde au trecut pe lângă gol. 

Așadar, soarta barajului va fi decisă miercuri, 2 iunie, la Mediaș.

CS Mioveni - Hermannstadt 0-0

Final de meci!
min. 67: Petrescu trimite o centrare bună în careul advers, dar reluarea lui Viera nu prinde cadrul porții.
min. 62: Mățel reia din afara careului o minge respinsă cu capul de Șerbănică, dar balonul se duce mult pe lângă poarta Mioveniului.
min. 56: Ișfan execută o lovitură liberă din afara careului siban, dar mingea se duce pe lângă poarta apărată de Cristiano.
min. 51: Niciuna dintre cele două echipe nu riscă foarte mult. A doua repriză înca nu a oferit faze importante de poartă.
min. 46: A început a doua repriză!

Ovidiu Hațegan fluieră finalul primei reprize! Scorul pauzei este 0-0.
min. 45: Alexandru Iacob se întinde pe teren după ce a rămas înfipt în gazon cu piciorul stâng, în timp ce încerca să respingă mingea. Jucătorul nu mai poate continua această partidă și va fi înlocuit la pauză.
min. 44: Ișfan execută o lovitură liberă din partea dreaptă, dar centrarea trimisă de jucătorul Mioveniului este prinsă fără emoții de Cristiano.
min. 34: Viera reia cu capul o centrare venită din corner, dar mingea trece pe lângă poarta apărată de Popescu.
min. 26: Jucătorii de la CS Mioveni cer penalty după un posibil henț al lui Pires în interiorul careului. Hațegat face semn că jocul poate continua.
min. 23: Scarlatache reușește să respingă în corner o centrare periculoasă trimisă de Oancea în careul lui Hermannstadt.
min.18: Daniel Toma încearcă o execuție curajoasă de la 30 de metri, mingea se duce puțin peste poarta lui Cristiano Figueiredo.
min.13: Prima ocazie notabilă a galben-verzilor. Coșereanu centrează precis din corner, iar lovitura de cap a fundașului Iacob se duce pe lângă poartă.
min.12: Prima schimbare la sibieni: iese puștiul Oroian, intră experimentatul Petrișor Petrescu
min.7: Sibienii domină startul de meci. Trupa lui Eugen Beza s-a instalat în jumătatea argeșenilor, pe care i-au amenințat la câteva faze fixe. 
min.1: A început disputa de la Mioveni

CS Mioveni - Hermannstadt, echipe de start:

CS MIOVENI: I. Popescu - D. Oancea, A. Iacob, Garutti, Șerbănică - Daniel Toma, S. Vereș, Coșereanu - M. Ișfan, Blănaru, B. Rusu
REZERVE: Ducan, Massaro, A. Panait, Chindriș, R. Gherghe, I. Rădescu, S. Ivan, I. Tănase, M. Șerban
ANTRENOR: Alexandru Pelici

HERMANNSTADT: Cristiano - Mățel, Viera, Scarlatache, Opruț, Baba, Pires, Belu, Mayoral, Oroian, Yazalde
REZERVE: Pop, Vodă, Stoica, Addae, Dâlbea, Petrescu, Billal, Bagaric, Aralica
ANTRENOR: Eugen Beza

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Şovre Octavian (Satu Mare), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

CS Mioveni, încă o tentativă de promovare în Liga 1

Clubul din orașul argeșean de 30.000 de suflete încearcă din nou să ajungă pe prima scenă, după ce anul trecut a ratat incredibil promovarea. În ultima etapă a play-off-ului, CS Mioveni a pierdut pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, 1-2, deși „găzarii” nu mai aveau la acel moment șanse de promovare.

Galben-verzii au ajuns atunci la „baraj”, unde au pierdut clar în fața Chindiei Târgoviște (1-3 la general).

A doua echipă a județului Argeș mai are două prezențe pe prima scenă, în sezoanele 2007-2008 și 2011-2012. De fiecare dată, echipa a „picat” înapoi în «B» după un singur an.

În 2008, Mioveni a ajuns până în semifinalele Cupei României, unde a pierdut cu CFR Cluj (0-3).

Claudiu Rotar, președintele lui Hermannstadt, înțepătură după salvarea de la retrogradarea directă: „Ambițiile noastre au fost false la început!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.