Liga 1

Marcel Pușcaș despre discuțiile cu Adi Mutu: „E destul de greu. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu”

Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 mai 2021

Marcel Pușcaș (60 de ani) a bătut palma cu Adrian Mititelu și s-a întors la FC U Craiova, în funcția de director general. Oficialul a vorbit despre negocierile cu Adrian Mutu pentru postul de antrenor al oltenilor.

„E destul de greu, urmează să dea un răspuns. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu. Dar asta e negocierea. Și Mutu vrea să se protejeze, din toate punctele de vedere, și noi la fel. Noi avem nevoie de el și el de un club ca noi. 

E un antrenor tânăr, de perspectivă, a fost mare fotbalist, are nevoie de un club privat, care să-i pună niște lucruri la dispoziție, așa cum își dorește. Are 42 de ani Adi. E important pentru el pasul pe care-l face în carieră. Condițiile de la noi nu le găsește oriunde în România” a declarat Pușcaș la Telekom Sport.

Eugen Trică și-a făcut treaba, eu am colaborat foarte bine cu el. L-am propus chiar să vină la Universitatea, l-am susținut. Nu știu ce s-a întâmplat în acest sezon, dar i s-a terminat contractul și a plecat. Asta nu înseamnă că nu se mai pot realiza obiective. Suporterii sunt ademeniți de rezultate. Va fi îmbrățișat antrenorul Mutu dacă le va avea, dacă nu, va fi contestat
Marcel Pușcaș

DEZBATERE » Vor rezista Rapid și FC U Craiova în Liga 1?

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.