Liga 2

Dani Coman anunță ce se va întâmpla cu Astra Giurgiu după retrogradarea în Liga 2: „Sunt ferm convins, la cum îl cunosc pe domnul Niculae”

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2 și a ajuns în finala Cupei României // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 mai 2021

Dani Coman (42 de ani), fostul președinte de la Astra, a anunțat ce urmează pentru clubul giurgiuvean. 

După retrogradarea Astrei în Liga 2, în jurul clubului giurgiuvean a răsărit scenariul falimentului. Directorul sportiv Bogdan Mara și președintele Dani Coman și-au anunțat plecarea, iar lotul va fi, cel mai probabil, schimbat din temelii. 

Chiar și așa, Dani Coman asigură că falimentul nu este o opțiune pentru Astra.

Dani Coman: „Astra va merge mai departe”

„La cum îl cunosc eu pe domnul Niculae (n.r. - Ioan, patronul clubului), sunt ferm convins că această echipă va merge mai departe, că va găsi soluții și că va reveni în prima ligă. În plus, Astra Giurgiu are echipa a doua, are un lot de 23 de jucători, de la 17 până la 21 de ani, un lot cu care poate juca liniștită în Liga 2. 

Iar cu câțiva jucători cu experiență se poate bate fără probleme pentru a promova în prima ligă. Vor crește și ceilalți jucători, tineri, care au jucat foarte bine la echipa a doua în Liga 3, au terminat pe locul 4”, a declarat Coman la Pro X. 

Sezonul viitor, Astra ar putea lua startul în Liga 2, după 12 ani petrecuți în prima divizie. Dacă alb-negrii vor continua activitatea în liga a doua, le va fi imposibil să-i păstreze pe fotbaliștii pe care i-au utilizat în sezonul acesta, din cauza salariilor foarte mari, de nesuportat în „B”, unde drepturile TV mai înseamnă doar vreo 20.000 de euro anual.

În eșalonul secund, lotul giurgiuvenilor va fi compus în mare parte din jucători de la echipa a doua. 

Astra 2 a jucat în seria 5 a Ligii 3 în sezonul 2020/2021, stagiune pe care au încheiat-o pe locul 4, sub Corona Brașov, SR Brașov și CS Blejoi.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.