Liga Campionilor

Înfierbântați de alcool la Porto! Fanii lui City și Chelsea s-au bătut între ei, dar și cu polițiștii portughezi

+3 Foto
Fanii lui City și Chelsea s-au bătut între ei, dar și cu polițiștii portughezi

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 29 mai 2021

Fanii englezi ai lui Manchester City și Chelsea au băut mult și incidentele n-au lipsit înaintea finalei Ligii Campionilor. Poliția a intervenit pentru a-i despărți.

După un sezon jucat aproape integral cu stadioanele goale în cupele europene, din cauza pandemiei, UEFA a deschis „Dragao”, stadionul din Porto, pentru ultimul act al Champions League. 16.500 de spectatori vor fi diseară pe arenă, dintre care 12.000 de fani: 6.000 Manchester City, 6.000 Chelsea.

Dar suporterii englezi nu se pot liniști. Când ies din țară, la competițiile internaționale, se transformă și aproape invariabil apar incidentele. Insularii ocupă barurile, terasele, beau mult și se bat. Cu adversarii sau cu polițiștii.

S-au bătut și la finala Europa League

După ce, miercuri, la finala Europa League (Villarreal - Manchester United 1-1, 11-10 la penalty-uri), susținătorii Red Devils s-au ”ciocnit” cu ultrașii polonezi din Gdansk, fanii lui City și Chelsea au făcut același lucru în ultimele două zile la Porto, înaintea finalei Ligii.

Britanicii, înfierbântați de prea multă bere, s-au bătut între ei, dar și cu polițiștii, când aceștia au încercat să-i despartă. Câțiva suporteri aveau fețele pline de sânge.

Match Preview » Finala Champions League: Manchester City - Chelsea

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.