Liga 2

A eliminat-o de unul singur pe FCSB 2, iar acum vrea să repete performanța contra Stelei: „Plec dacă nu promovăm în Liga 2”

+33 Foto
CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului de promovare în Liga 2, se dispută duminică, de la ora 17:30. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 29 mai 2021

Ionuț Tudorache, atacantul de 20 de ani al lui CS Afumați, visează la o promovare în Liga 2. Pentru a-și îndeplini obiectivul, ilfovenii trebuie să treacă duminică de CSA Steaua (2-0 în tur pentru „militari”).

  • CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului de promovare în Liga 2, se dispută duminică, de la ora 17:30. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.
  • Tudorache s-a remarcat în prima rundă a barajului de accedere în „B”, când Afumați a eliminat-o pe FCSB 2, scor 4-2 la general (1-0 în tur pentru „satelitul” vicecampioanei). 
  • În manșa secundă, tânărul atacant a semnat o „triplă” pentru gruparea pregătită de Vasile Neagu.

Ionuț Tudorache, înainte de CS Afumați - CSA Steaua: „Sper să greșească ei acum”

- Ionuț, ce n-a funcționat în partida tur cu CSA Steaua? 
- Am luat golurile pe greșeli ale noastre, ambele pe contraatac. Ei s-au organizat foarte bine, sunt o echipă cu experiență. Din păcate, am avut și ghinion, am ratat câteva situații bune, la început și la sfârșit. Dacă marcam, mai ales în startul partidei, era un cu totul alt meci. Practic, începeam de la 1-0 pentru noi.

- Ai jucat și contra celor de la FCSB 2. De departe, CSA echipa mai bună? 
- În primul rând, CSA e o echipă cu mult mai multă experiență. S-au apărat mai bine față de cei de la FCSB. Și da, per total, Steaua e o echipă mai puternică.

- Ai marcat de 3 ori contra unor jucători obișnuiți și cu prima echipă a lui FCSB. Cum te-ai simțit? 
- A fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea. Sincer, am fost încrezător că o să întoarcem rezultatul. Deși nimeni nu credea, după 1-0 pentru ei în tur. Am surprins plăcut pe toată lumea!

- Ai primit si oferte după acel meci? 
- (râde) Prefer să nu vorbesc despre asta acum.

- Aveți speranțe pentru returul cu CSA Steaua sau vă gândiți că e un rezultat aproape imposibil de întors? 
- Nu e nimic imposibil. O să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga, sper să ne iasă și acum și să fie ei cei care o să greșească. Ei au prima șansă, ce-i drept, însă nimic nu e pierdut din start.

- Din sezonul viitor, te vedem tot la CS Afumați sau ai alte planuri, visezi mai sus?
- Dacă voi promova cu Afumați, nu știu ce să spun... e posibil să rămân, pentru că am și anumite clauze în contract despre care nu pot să vă spun mai multe. Evident că țintesc cât mai sus. Cert e că voi pleca dacă nu vom ajunge în Liga 2.

Ionuț Tudorache

CS Afumați - CSA Steaua, cu reguli stricte

Jandarmeria Ilfov a decis ca zona din preajma stadionului să fie restricționată, iar accesul să fie permis doar localnicilor. În plus, grupurile pietonale mai mari de 6 persoane vor fi interzise pe toată suprafața Afumațiului. Nu sunt singurele măsuri anunțate de autorități.

Disputa dintre CS Afumați și CSA Steaua se va disputa cu 270 de spectatori în tribune, reprezentând un procent de 25% din capacitatea arenei. Conform regulamentului, fanii oaspeți trebuie să primească 5% din totalul tichetelor. Adica numai 14 bilete în cazul de față! 

Oficialii celor de la Afumați au declarat pentru GSP.ro: „Noi am avut la meciul cu CSA doar 8 suporteri, conform regulamentului. Nu am putut să le dăm nici lor mai mult de 14 bilete”.

Imagini de la meciul tur, CSA Steaua - CS Afumați 2-0

+33 Foto
FOTO: Eduard Apostol

Cum au sărbătorit fanii Stelei victoria din prima manșă

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.