Liga 1

Radu Paraschivescu, savuros după primul baraj al zilei: „Știți care e vestea bună a unui meci prost?”

Scriitorul Radu Paraschivescu (60 de ani) nu a fost deloc impresionat de ritmul meciului CS Mioveni (L2, locul 3 în play-off) și Hermannstadt (L1, locul 8 în play-out), 0-0 - turul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 mai 2021

Scriitorul Radu Paraschivescu (60 de ani) nu a fost deloc impresionat de ritmul meciului CS Mioveni (L2, locul 3 în play-off) - Hermannstadt (L1, locul 8 în play-out) 0-0 - turul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

Legătura cu fotbalul a fost sesizabilă. Vestea buna a unui meci prost e că returul nu are cum să fie tot atât de slab. Puține faze de poartă, după minutul 70 am văzut doar câteva centrări periculoase, o ratare și cam atât. În rest, greșeli cu duiumul, criză de inspirație și idei, execuții tehnice precare”, a declarat Paraschivescu la „Digi Sport Special”.

CS Mioveni - Hermannstadt 0-0 » Totul se decide la Mediaș!

Din corner, Belu a ratat prima șansă a partidei, cu o reluare modestă ('14). Mioveni a răspuns 5 minute mai târziu, când Daniel Toma și-a încercat norocul de la 25 de metri. Balonul a trecut totuși la o distanță considerabilă față de stâlpul din stânga lui Cristiano. 

Până la pauză, Hermannstadt a mai irosit o situație iscată dintr-o fază de la colțul terenului, de această dată Petrișor Petrescu fiind neinspirat în fața lui Iustin Popescu ('34). 

Actul secund, început apatic de ambele echipe, s-a aprins abia pe final, când, pe rând, Blănaru, Rădescu și Yazalde au trecut pe lângă gol. 

Așadar, soarta barajului va fi decisă miercuri, 2 iunie, la Mediaș.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.