Campionate

Iar în iarbă

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Van Nistelrooy a revenit pe gazon la trei săptămîni după operaţia la glezna dreaptă

Invitat de excepţie. Aşa a fost denumit Ruud van Nistelrooy la reapariţia sa la antrenamentele Realului. Socotită "cea mai importantă noutate din lotul madrilen", întoarcerea atacantului olandez pe gazon s-a produs la trei săptămîni după ce el s-a decis să se opereze, la o clinică din Amsterdam, şi să scape astfel de sinovita de la glezna dreaptă.

Cum a forţat singur intervenţia chirurgicală special ca să se recupereze pentru Euro, unde pe 17 iunie va da ochii cu "tricolorii", jucătorul de 31 de ani şi-a devansat cu cîteva zile revenirea în iarbă. Ţinta şi-a fixat-o deja: "Vreau să fiu apt la meciul cu FC Barcelona. De aceea voi munci fără pauză, nu voi avea nici o zi liberă".

Ultima fază a recuperării, "un program respectat scrupulos", constă în exerciţii specifice. Alergări, cîteva sprinturi, gimnastică împreună cu preparatorul fizic, acesta e momentan meniul celor două şedinţe zilnice. În curînd însă, Van Nistelrooy va începe să lucreze normal alături de colegi. Antrenorul Bernd Schuster preconizează să-l utilizeze cîteva minute cel tîrziu la partida cu Osasuna pentru a conta mai mult pe el la marele duel cu Barca din 7 mai.

10 meciuri din Primera a ratat Van Nistelrooy din cauza accidentărilor
53 de zile mai sînt pînă la Euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.