Liga 2

CSA STEAUA. Fiesta în Ghencea: peste 1.500 de fani la sărbătoarea promovării » Imagini incendiare! Suporterii au intrat în stadion: „Vă rugăm, părăsiți arena!”

+14 Foto
CSA Steaua a promovat în Liga 2! Fanii roș-albaștri s-au strâns în Ghencea, pentru a sărbători momentul.

Articol de Raed Krishan (foto), Cosmin Nistor (video)  —  Sunday, 30 May 2021

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Mai bine de 1.500 de suporteri s-au strâns în Ghencea, pentru a sărbători momentul alături de jucători.

UPDATE 21:45 / Stadionul, eliberat la cererea lui Ogăraru

George Ogăraru, managerul formației, i-a rugat pe fani să părăsească terenul. Ultrașii s-au conformat. Petrecerea a mai continuat, câteva minute, în fața stadionului. Grupurile de suporteri au plecat în cele din urmă. 

UPDATE 21:25. VIDEO Acustică specială pe noul stadion din Ghencea: cum se aud cântecele fanilor

>

De la stația de amplificare a stadionului s-a auzit, repetat, mesajul: „Vă rugăm să părăsiți stadionul”. Între timp, se încearcă aprinderea nocturnei. Arena începe să se lumineze. Membrii echipei au rămas pe gazon, fanii au luat loc în tribune și cântă. 

UPDATE 21:15. VIDEO Petrecerea s-a mutat în noul stadion

>

Fanii au pătruns în noul stadion. Trofeul obținut pentru promovarea în liga secundă le va fi prezentat acolo. Pentru moment, nocturna este stinsă. Suporterii sunt pe gazon. 

UPDATE ora 21:00. VIDEO Autocarul echipei a ajuns în Ghencea

Autocarul cu jucătorii și cu oamenii din staff a ajuns la stadion. Antrenorul Daniel Oprița a fost primul care a coborât și s-a alăturat corului fanilor din Peluza Sud. 

>

CSA Steaua sărbătorește promovarea în Liga 2

Fanii steliști nu au avut acces la meciul promovării, victoria 2-1 de la Afumați, din cauza unei decizii a Jandarmeriei Ilfov. George Ogăraru, managerul de la CSA Steaua, a sunat adunarea în Ghencea, iar suporterii au răspuns afirmativ. 

„E sărbătoare, diseară, în Ghencea!”

La ora 20:45, aproximativ 1.500 de fani steliști se strânseseră în fața noului stadion din Ghencea. Autocarul echipei încă nu și-a făcut prezența, dar asta nu i-a împiedicat să se desfășoare. 

Au aprins zeci de torțe și au scandat refrenul promovării, cântec devenit viral în ultimele săptămâni: „E sărbătoare, diseară, în Ghencea!”. De data asta, versurile chiar sunt veridice, petrecerea de promovarea fiind una impresionantă. 

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.