Liga 1

FCSB. Au semnat! Gigi s-a ținut de cuvânt » Primele vești bune pentru Todoran: ce salarii vor avea jucătorii

Cătălin Straton (31 de ani, portar) și Valentin Crețu (32, fundaș dreapta) continuă la FCSB!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 mai 2021

Cătălin Straton (31 de ani, portar) și Valentin Crețu (32, fundaș dreapta) continuă la FCSB!

Straton a semnat pe încă doi ani cu FCSB. Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și i-a prelungit contractul portarului în vârstă de 31 de ani. Cătălin și-a pus semnătura pe noul contract, valabil pe două sezoane. 

Cătălin Straton rămâne la FCSB

Condițiile financiare au rămas aceleași ca-n vechiul angajament, acesta primind 9.000 de euro pe lună. În actualul sezon, portarul a fost rezerva lui Andrei Vlad şi a prins puţine minute în campionat. 

Vali Crețu continuă și el la FCSB

Și Valentin Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă două sezoane cu FCSB, acesta urmând să primească 12.000 de euro în fiecare lună. La final de contract, Crețu va avea 34 de ani, acesta fiind, probabil, ultimul său angajament.

Încep transferurile la FCSB

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a vorbit serios, chiar îl vrea pe stoperul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj (27), și le-a transmis covăsnenilor o propunere oficială.

FCSB a pornit recrutarea unor fundași centrali pentru stagiunea următoare după criteriul nou pe care l-a stabilit patronul: jucătorii trebuie să fie cât mai înalți posibil, ca să câștige toate duelurile aeriene. Becali e convins că stoperii folosiți în sezonul acesta nu au fost îndeajuns de înalți și acesta ar fi motivul pentru care echipa lui nu a câștigat titlul - detalii, pe larg, AICI.

VIDEO. Ce s-a întâmplat între Șumudică și FCSB? Dorinel Munteau: „Dumnezeu știe cum s-ar fi înțeles!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.