Liga 2

Fanii CSA Steaua se revoltă după ce au aflat că echipa nu poate promova în Liga 1: „Din 2017 nu s-a făcut nimic”

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday, 31 May 2021

CSA Steaua a promovat în Liga 2, după o dublă victorie în finala barajului (2-0 și 2-1 cu CS Afumați) însă fanii sunt nemulțumiți de conducerea clubului și de MapN.

„Militarii” nu vor avea drept de promovare în Liga 1 în sezonul 2021-2022, pentru că un club de fotbal nu poate juca în urca în primul eșalon dacă societatea care administrează clubul e de drept public.

Fanii CSA Steaua se iau de Minister

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu mai mulți lideri de galerie, care se declară deranjați de modul în care clubul și Ministerul au tratat această situație.

„Noi i-am anunțat încă de când a început acest proiect că va veni momentul în care trebuie să devină club privat pentru a putea juca în Liga 1. Dar din 2017 încoace nu s-a făcut nimic! Mulți dintre suporteri știau că cel mai probabil vom juca la anul în Liga 2 doar meciuri amicale și că nu vom avea drept de promovare în Liga 1, dar duminică seară, la petrecere, au preferat doar să se bucure și să lase pentru mai târziu discuțiile de acest gen.

Dar e foarte posibil ca după ce trece această euforie, fanii să-i ia la palete, cum spunem noi. Din păcate, cheia nu e la club, care poate doar să propună niște forme de asociere sau persoane. Decizia se află la Minister. Noi ne-am cam obișnuit cu ideea că cel puțin un an vom juca degeaba, fără drept de promovare.

Pentru obținerea licenței pentru Liga 2, tot noi, suporterii, le-am spus ce să facă. Au desemnat un om din conducere care s-a ocupat și a depus documentația la timp”, au spus fanii Stelei pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Imagini senzaționale: fanii Stelei au intrat pentru prima dată pe noul stadion

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.