Liga 1

Mititelu junior primește un refuz categoric » Ținta lui FC U Craiova 1948 a dat răspunsul final: „Îmi este bine aici!”

Adrian Mititelu promite o campanie masivă de achiziții la Craiova

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 31 May 2021

FC U Craiova 1948 a primit un prim refuz oficial în această vară. Nou-promovata preluată de Adi Mutu l-a curtat intens pe Antun Palic, dar croatul a ales să continue la FC Argeș. 

Mijlocașul de 32 de ani și-a prelungit contractul cu FC Argeș și a lămurit situația sa într-un dialog purtat cu reporterii GSP.ro:

„Am convenit cu FC Argeș să continui încă un an. Îmi este bine”, a declarat Palici, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Pe lângă Palic, alți șapte jucători au semnat prelungirea contractului cu FC Argeș: Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, și Ionuț Șerban II.

Antul Palic

2 goluria reușit Antu Palic în 25 de partide jucate la FC Argeș în acest sezon

Albentosa, Grozav și Rusescu, doriți și ei la FC U Craiova 

Îîn birourile echipei din Craiova se lucrează intens la transferuri. A venit Juan Bauza, sud-americanul venit de la Csikszereda, iar pe listă ar fi și Gicu Grozav și Raul Rusescu.

Raul Albentosa, 32 de ani, a impresionat la Dinamo în a doua parte a sezonului, însă aceasta a plecat de la formația alb-roșie. Fundașului central spaniol i-a expirat contractul cu Dinamo, iar șefii clubului știau că le-ar fi greu să-l păstreze, în condițiile în care noile contracte nu trebuie să fie mai mari de 5.000 de euro pe lună. 

„Are ofertă de la Craiova! E făcută în urmă cu 10 zile. Negocierile nu sunt atât de avansate pentru că Raul și-ar dori altceva pentru un salariu mai mare, în zona arabă sau în Turcia”, a declarat Marius Avram, pentru ProSport.

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.