Liga 2

Deriva de la Steaua, clarificată: „Au făcut totul la repezeală! L-au îndepărtat și pe Talpan”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 May 2021

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Helmuth Duckadam (62 de ani), o glorie a „militarilor”, explică problemele manageriale ale nou-promovatei din eșalonul secund.

„Problema cu privatizarea clubului se poate rezolva anul următor. Ei n-au avut o soluție până acum. Oricum, prima dată trebuie să-și facă un lot bun. 

Cei de acolo n-au fost afectați că au stat atâta timp în Liga 4. Au făcut tot la repezeală, și în ideea că se construia noul stadion. Au avut un nebun frumos, care a luptat, Florin Talpan. Acum, l-au îndepărtat și pe el”, a declarat Duckadam în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Palmaresul lui Helmuth Duckadam la Steaua:

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul”

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

>

CSA Steaua a promovat în Liga 2. Imagini cu bucuria roș-albaștrilor

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.