Liga 2

Oprița, pus la punct în direct la TV: „Vrei să pleci de la Steaua? Asta e! E deplasat ce a făcut”

+14 Foto
CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Tudorel Stoica, liderul Stelei din anii '80, îl taxează pe Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 mai 2021

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Tudorel Stoica, liderul Stelei din anii '80, îl taxează pe Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”.

Barajul pentru promovarea în Liga 2 l-a consumat teribil pe Daniel Oprița. Antrenorul susține că a avut reacții necontrolate chiar și în preajma familiei și a dat de înțeles că nu va semna prelungirea contractului în orice condiții.

CSA Steaua. Tudorel Stoica, mesaj categoric pentru Daniel Oprița: „Nimeni nu e de neînlocuit!”

Contractul tău e confidențial, pentru ce să vii cu așa ceva, într-un moment de bucurie? Spui ce ți s-a propus, că nu ești de acord... Steaua nu se refuză! Cât am stat eu la Steaua, nimeni n-a fost de neînlocuit. S-au găsit mereu alți oameni. 

Părerea mea e că ar trebui să fim mai modești. Nu era momentul pentru acele declarații. Mi s-a părut deplasat. Nu mai vrea Oprița să fie antrenor la Steaua? Asta e. 

Eu sper să se găsească o soluție legală pentru ca echipa să promoveze, să aibă posibilitatea juridică pentru a promova. Pentru că, oricum, va fi greu să ajungi din Liga 1 încă din primul sezon”, a declarat Stoica în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Tudorel Stoica, o legendă pentru CSA Steaua

Tudorel Stoica a ajuns în Ghencea în 1975, de la FCM Galați, și a rămas în roșu și albastru până în 1989. În a doua jumătate a anilor '80, în perioada de glorie maximă a „militarilor", când Cupa Campionilor Europeni a ajuns în România, mijlocașul Stoica era căpitan și influența enorm jocul și atmosfera din echipă.

7 titluride campion a câștigat Tudorel Stoica în tricoul Stelei

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

>

CSA Steaua a promovat în Liga 2. Imagini cu bucuria roș-albaștrilor

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.