Liga 1

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Băiatul s-a întâlnit cu mine, a zis că nu joacă la altă echipă din România. Niciodată!”

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 mai 2021

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB. 

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB și s-a orientat către Turcia. Bogdan Stancu va deveni liber de contract la finalul lunii iunie și nu va accepta prelungirea cu Genclerbirligi în orice condiții. „Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final. 

Gigi Becali îl vrea pe Bogdan Stancu la FCSB

„De ce să nu vrea? Nu i-am făcut ofertă încă, dar o să vedem. Am auzit și eu că este liber și vedem. Am înțeles că sunt niște alegeri acolo (n.r. la Genclerbirligi). A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. 

Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată!”, a spus Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Bogdan Stancu, aproape de revenirea la FCSB

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB

VIDEO Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. FCSB este o echipă superbă!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.