Liga 1

Eugen Trică, sfat pentru succesorul Adrian Mutu: „E presiune mare! Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova”

Eugen Trică (44 de ani) a oferit prima recție după instalarea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 mai 2021

Eugen Trică (44 de ani) a oferit prima reacție după instalarea lui Adrian Mutu (42 de ani) în funcția de antrenor la FC U Craiova 1948. 

Eugen Trică a reușit două promovări succesive cu FC U Craiova 1948, dar a fost îndepărtat în momentul în care ar fi trebuit să profite de întreaga muncă. Adrian Mititelu Jr. l-a numit succesor pe Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei de tineret. Trică nu îi poartă pică și i-a oferit câteva sfaturi prețioase. 

Eugen Trică, sfat pentru Adrian Mutu: „E presiune mare”

„Sunt fericit, am dus echipa acolo unde îi este locul, mă bucur din suflet. Poate un pic dezamăgit, dar mi-a trecut. Le mulțumesc fanilor, au fost alături de mine, dar Craiova are acum un antrenor tânăr, care speră să facă lucruri frumoase. 

Îl sfătuiesc pe Mutu să muncească, e presiune mare. La cum îl știu, el este ambițios, vrea să câștige trofee. Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova, exclus să trec în partea cealaltă. 

S-ar putea să câștige și titlul. O să fie și la CFR un schimb de generații, nu mai pot să ducă cu același în lot. Va fi un derby foarte puternic, CS U și FC U vor lupta la titlu. FCSB nu intră în calcul”, a spus Eugen Trică, la finalul unui meci al legendelor, desfășurat luni, în Ștefan cel Mare. 

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.