Tenis

Dezvăluirea Serenei Williams după premiera din meciul cu Begu de la Roland Garros: „Nu sunt preferatele mele”

+20 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 iunie 2021

Irina Begu (30 de ani, 74 WTA) a pierdut în primul tur la Roland Garros cu Serena Williams (39 de ani, 8 WTA), scor 6-7 (6), 2-6. 

Meciul dintre Begu și Williams a fost unul istoric, fiind primul jucat în nocturnă pe zgura de la Paris. Proiectul acoperișului integral și al nocturnei de pe arena „Philippe Chatrier” a fost finalizat abia anul trecut, după o muncă de 8 ani. 

Serena Williams: „A fost ceva ce m-a bucurat”

La conferința de presă, Serena a dezvăluit că nu este fana meciurilor în nocturnă, dar se bucură că a putut lua parte la această premieră.

„Nu știu sigur de ce nu a fost public. Poate pentru că la 21:00 se închide totul. 

Este diferit. În mod ironic, meciurile din sesiunea de seară nu sunt preferatele mele, dar am un record bun în aceste partide. E frumos să joci în prima sesiune de seară din istorie la Roland Garros. A fost ceva de care m-am bucurat”, a spus Serena Williams.

Jucătoarea din SUA a analizat și meciul cu Irina Begu și a explicat ce a plănuit în finalul primul set, când românca putea câștiga tie-break-ul.

„Sunt fericită că m-am salvat în acele momente (n.r- când Begu a avut două mingi de set în tie-break). Nu voiam să pierd acel prim set. Nu m-am gândit prea mult, ci doar voiam să ridic mingea și să lovesc cu voleul pentru că am făcut-o foarte bine în antrenamente”, a adăugat Williams.

Serena Williams, echipament îndrăzneț la Paris 

Serena a surprins din nou prin echipamentul pe care și l-a ales. Și de această dată, Williams a purtat un costum îndrăzneț, mulat, într-o singură culoare, verde electrizant. Colanții, fusta pe talie și bluza cu mânecă lungă au fost accesorizate cu bentiță și manșete în aceeași culoare.

Următoarea adversară pentru Serena Williams, în turul doi de la Roland Garros, va fi Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 174 WTA).

VIDEO Rezumatul meciului Irina Begu - Serena Williams de la Roland Garros

Citește mai multe știri de la Roland Garros: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.