Campionate

Real Madrid are un nou antrenor! Revine după 6 ani pe Bernabeu

Florentino Perez, președinte Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 June 2021

Real Madrid l-a ales Carlo Ancelotti (61 de ani), ultima dată la Everton, pentru înlocuirea lui Zinedine Zidane.

UPDATE, ora 20:20 » Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid!

Ancelotti a revenit la Real Madrid. E oficial. Italianul a semnat cu formația blanco un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

4 trofeea cucerit Real Madrid cu Carlo Ancelotti antrenor între 2013 și 2015: Liga, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor și Cupa Regelui Spaniei

Ancelotti a revenit după 6 ani la Real Madrid

Don Carlo mai avea până în iunie 2024 acord cu Everton, însă a ratat calificarea în Europa, terminând pe locul 10. Iar conducerea clubului din Liverpool, nu prea mulțumită, a aflat de negocierile dintre italian și președintele madrilen și nu vrea să fie prinsă nepregătită, căutând deja un back-up. 

„Ancelotti e o variantă foarte populară în Valdebebas, deși nu e mare favorit, și sigur nu ar refuza oferta”, a explicat ziariștii în cadrul emisiunii „El Larguero”.

Carlo Ancelotti // foto: Guliver/gettyimages

Pochettino a costat mult

Vicecampioana Spaniei nu are deocamdată multe opțiuni pentru banca tehnică. Pe lângă Conte, mai era Raúl, o legendă a „albilor” și antrenorul de la echipa-satelit, și Pochettino. Numai că argentinianul e bine prins la PSG și directorul sportiv Leonardo nu are de ce să îl dea afară, iar rezilierea ar presupune o sumă importantă, circa 15 milioane de euro.

Citește mai multe știri din La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.