Liga 1

Mititelu Jr. și Mutu au stabilit strategia de transferuri: „Vin fotbaliști experimentați, din primele ligi ale Europei”

Adrian Mititelu Jr. vrea să aducă la nou-promovata FC U Craiova 1948 mai mulți jucători cu experiență în campionate importante din Europa.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 iunie 2021

Adrian Mititelu Jr. vrea să aducă la nou-promovata FC U Craiova 1948 mai mulți jucători cu experiență, din campionatele importante ale Europei. 

FC U Craiova 1948 își propune accederea în play-off încă din primul sezon. Pentru moment, cea mai importantă mutare a fost cea de pe banca tehnică, unde Adrian Mutu i-a luat locul lui Eugen Trică. 

Singurul jucător transferat este atacantul Juan-Francisco Bauza (25 de ani), de la Csikszereda. În schimb, nu mai puțin de 9 jucători au părăsit formația. Mititelu anunță două săptămâni încărcate. 

FC U Craiova 1948 vrea transferuri din Europa

„Suntem în discuție cu mulți jucători. Aș prefera să nu dezvălui cu cine negociez. În România, oricum se fac licitații zilnic. Dacă faci ofertă cuiva, se duc cu oferta respectivă la alte cluburi și nu ne convine această abordare. 

Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziții. Vor veni jucători în probe, în cantonament. Vor veni între 8 și 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm.

Încă de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucători. Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experiență. Ne dorim și să creștem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani. 

Eu cred că în Liga 1 îți trebuie jucători cu experiență și 2-3 tineri în primul 11, care să crească pe lângă. Vom încerca să semnăm jucători din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. În următoarea săptămână, vom închide cu patru dintre ei.

Eu zic că o să vină numai jucători importanți, cu experiență, care au jucat la nivelul primelor ligi din Europa. Da, mulți străini. Dacă eu spun acum că-l vreau pe Ronaldo Deaconu, se va cere de două ori mai mult pentru el”, a declarat Adrian Mititelu Jr., la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

9 fotbaliștiau plecat de la FC U Craiova 1948 în ultimele săptămâni: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda și Costinel Gugu

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.