Liga 1

Florin Tănase, la un pas de transfer! » „M-a convins băiatul: «Nea Gigi, lasă-mă să plec pe 4,5 milioane, că îmi dau și mie 1,5 salariu». Azi vor da răspunsul”

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 June 2021

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, susține că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro pentru Florin Tănase (26). 

FCSB și-ar putea pierde cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, cu 24 de goluri, este dorit de o echipă din străinătate. Gigi Becali a dezvăluit că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul fotbalistului, dar transmite că nu îl va lăsa pe mijlocaș să plece pentru mai puțin de 4,5 milioane de euro. 

Gigi Becali: „4,5 milioane de euro pentru Florin Tănase”

„Am primit ieri o ofertă pentru Tănase, de 4 milioane de euro, și am zis că nu îl dau. Vreau 5! Apoi mi-a zis Tănase: «Nea Gigi, lasă-mă cu 4,5, că îmi dau și mie un milion și jumătate salariul». Bine, mă, să dea 4,5 milioane. Astăzi vor da răspuns. 

Dacă pleacă Tănase cu 4,5 milioane, mai cumpăr 2-3 jucători, cu 300.000, poate 400.000 euro. Și îi verific două-trei meciuri, dacă nu-s buni se duc la echipa a doua, stau acolo!”, a declarat Becali, în timpul conferinței de presă în care a prezentat transferul lui Alexandru Crețu.

Florin Tănase, căpitanul FCSB // foto: Imago

Pleacă și Iulian Cristea de la FCSB?

Totodată, Gigi Becali a anunțat că ar putea renunța la Iulian Cristea, unul dintre fundașii centrali din lot. În schimbul lui Cristea, ajuns la 26 de ani, Becali cere un milion de euro: 

S-ar putea să iau 1 milion pe Cristea. S-a interesat cineva de el. Am cerut un milion. Poate-l dau si cu 800.000”, a admis latifundiarul. 

Florin Tănase: „Este momentul pentru un transfer”

Însuși Florin Tănase a admis că își dorește un transfer în străinătate. 

„Am aici la Steaua (n.r. - FCSB) 5 ani. Am făcut un sezon bun anul acesta și cred că este momentul pentru un transfer, dar vom vedea. Dacă nu, eu mai am un an și jumătate de contract”, a spus căpitanul FCSB-ului de curând. 

17.000 €e salariul lunar al lui Tănase la FCSB

4.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

1.500.000 €a plătit FCSB pentru Tănase celor de la Viitorul, în august 2016

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.