Liga 1

Blochează transferul dorit de Becali » Replică rapidă pentru patronul FCSB: „Nu-l las liber”

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni de la FC Botoșani

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 02 iunie 2021

Azi, la prezentarea lui Alexandru Crețu, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că mai vrea un fundaș central din Liga 1, iar alesul său este Alin Șeroni (34 de ani), de la FC Botoșani.

Omul de afaceri ar vrea să-l aducă gratis pe Alin Șeroni, sperând ca Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, să-l lase pe aceasta să plece fără vreo sumă de transfer, deși mai are un an de contract cu moldovenii. 

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime: „Șeroni nu pleacă gratis la FCSB”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime a răspuns categoric și a spus că nu are de gând să renunțe gratuit la Șeroni, dorind în schimbul acestuia o sumă de transfer. 

„Este o orientare foarte-foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin. Dar nu-l las liber pe Alin Șeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câți bani cer și gata. Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiții. Sunt condiții ușoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute.

Categoric ar face față la FCSB. Ar face față la orice echipă din Liga 1. Da, nu ar juca 90 de minute constant, dar poate juca unul, două sau șapte meciuri, așa cum va avea nevoie FCSB.

FCSB nu are nevoie de un fundaș central permanent, ci de unul mai ieftin, care se poate ridica la nivelul celorlați și poate juca oricând îi cere clubul. Mai ales că nu s-ar supăra, spre deosebire de alții, care vor să joace meci de meci”, a spus Valeriu Iftime.

VIDEO Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. FCSB este o echipă superbă!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.